Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SIMBIOZA PREDSTAVILA DOBRO PRAKSO – ORGANIZACIJO TEDNA AKTIVNOSTI ‘ALL DIGITAL WEEK’ – NA KONFERENCI NVO-VID “DAN VKLJUČUJOČE INFORMACIJSKE DRUŽBE 2019”

Nazaj
Simbioza > Novice > Simbioza Digitalna Akademija > SIMBIOZA PREDSTAVILA DOBRO PRAKSO – ORGANIZACIJO TEDNA AKTIVNOSTI ‘ALL DIGITAL WEEK’ – NA KONFERENCI NVO-VID “DAN VKLJUČUJOČE INFORMACIJSKE DRUŽBE 2019”

Simbioza Genesis je predstavila svoje aktivnosti v okviru ALL DIGITAL tedna 2019 kot izjemno prakso na Dnevu vključujoče informacijske družbe 2019: Za internet ljudi. Dogodek v organizaciji Mreže nevladnih organizacij za vključujočo informacijsko družbo (NVO-VID) se je odvil v Ljubljani, 17. maja 2019, z namenom ozaveščanja javnosti o neuravnoteženi digitalizaciji tako Evropske unije kot Slovenije, ki odpira vprašanja socialne pravičnosti in družbene vključenosti.

Simbioza je na dogodku predstavila digitalno kampanjo, ki jo je izvedla med 25. in 31. marcem 2019. Kampanja je bila del vseevropskega ALL DIGITAL tedna, ki se že od leta 2010 vsakoletno odvija po Evropi. Simbioza pri ALL DIGITAL tednu sodeluje že peto leto zapored in je skozi kampanjo, ki ozavešča o digitalizacijski vrzeli v sodobni slovenski družbi, leta 2019 dosegla več kot 50.000 ljudi. NVO-VID je eden izmed desetih partnerjev slovenske kampanje, v sklopu katere smo v zgolj enem tednu izvedli 41 brezplačnih dogodkov s 765 udeleženci po vsej Sloveniji.

Spodaj je priložena Simbiozina predstavitev iz Dneva vključujoče informacijske družbe 2019.

PRILOGA1-ATTACHMENT1

Sorodne objave

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Dekleta in ženske v poklicih STEM: Napake so dovoljene, kar šteje, je pogum

Velik potencial za navduševanje deklet za področja STEM in premagovanje ovir v inženirskih poklicih imata sodelovanje in podpora uveljavljenih inženirk...

Oddajte svoj komentar