Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SIMBIOZA NA ALL DIGITAL SREČANJU V BRUSLJU

Nazaj
Simbioza > Novice > Simbioza Tujina > SIMBIOZA NA ALL DIGITAL SREČANJU V BRUSLJU

Predstavniki Simbioze Genesis so med 22. in 24. majem 2019 sodelovali na srečanju mreže ALL DIGITAL, na njenem sedežu v Bruslju. Na zasedanju generalne skupščine so predstavniki razpravljali o nadaljnjem delovanju vodilnega vseevropskega združenja ALL DIGITAL. Združenje povezuje evropske organizacije in sodeluje z več kot 25,000 centri za pridobivanje digitalnih spretnosti, s poudarkom na podpori tistim, ki jih še ne obvladajo na zadostnem nivoju.

Simbioza je partner ALL DIGITAL tedna že peto leto zapored in je odgovorna za izvedbo dogodka v Sloveniji. Leta 2019 se je ALL DIGITAL teden v Sloveniji odvil med 25. in 31. marcem, v sodelovanju z desetimi partnerji tako iz javnega kot zasebnega sektorja. Organiziranih je bilo 41 brezplačnih delavnic, ki se jih je udeležilo 765 ljudi po vsej Sloveniji. Delavnice so med drugim zajele začetniški tečaj MS Office, naročanje digitalnih in telefonskih storitev, delavnice v Photoshop-u in LEGO kodiranje za otroke. Skozi kampanjo smo med ALL DIGITAL tednom dosegli več kot 50.000 ljudi.

Naši partnerji:

Sorodne objave

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Oddajte svoj komentar