Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

OKRADEN SIMBIOZA MEDGENERACIJSKI CENTER

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > OKRADEN SIMBIOZA MEDGENERACIJSKI CENTER

Minulo noč so tatovi obiskali Simbioza medgeneracijski center in odtujili računalniško opremo. Danes odpovedane delavnice za vpogled v podatke o nepremičninah za starejše.

V torek, 25. februarja 2014, so ponoči iz prostorov Simbioza medgeneracijskega centra, ki se nahajajo na Dunajski cesti 22 v Ljubljani, odtujili večje število računalnikov in računalniške opreme.

Kriminalistična preiskava trenutno poteka, do nadaljnjega pa so odpovedane vse aktivnosti medgeneracijskega centra povezane z uporabo računalnikov, tudi individualna pomoč in delavnice za vpogled v podatke o nepremičninah, ki jih ekipa Simbioze brezplačno izvaja za starejše. Ostale aktivnosti bodo izvedene po programu. O naslednjih razpoložljivih terminih bomo redno obveščali.

Neizmerno vam bomo hvaležni, če nam o dogodku pomagate obvestiti javnost, da posamezniki, ki so nameravali naš center obiskati dobijo informacijo o situaciji. Preprosto žal ni možno izvajati nikakršnega programa, ki zahteva računalniško opremo, saj je oprema ključnega pomena za večino dejavnosti, ki so se od otvoritve centra v septembru prejšnjega leta, odvijale vsak dan.

V kolikor ima kdorkoli kakršnekoli informacije o ukradeni opremi, vljudno prosimo, da kontaktirajo policijsko postajo ali Zavod Ypsilon. Spodaj se nahaja natančen seznam ukradene opreme, zato prosimo za kakršnokoli pomoč pri iskanju ukradene opreme.

Za več informacij smo na voljo na pr@ypsilon.si ali 041 362 482. Za objavo se vam najlepše zahvaljujemo.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar