Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

KLJUB ROPU SIMBIOZA MEDGENERACIJSKI CENTER DANES NADALJUJE Z AKTIVNOSTMI

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > KLJUB ROPU SIMBIOZA MEDGENERACIJSKI CENTER DANES NADALJUJE Z AKTIVNOSTMI

Po nesrečnem dogodku v noči iz torka na sredo, ko so bili iz Simbioza medgeneracijskega centra odtujeni vsi računalniki in projektorji, smo s skupnimi močmi zbrali dovolj zasilne opreme, da bomo danes nadaljevali z izvedbo delavnic.

Po tem, ko so bili Simbioza medgeneracijskega centra ukradeni vsi prenosni in stacionarni računalniki ter projektorji, je ekipa Simbioze in Zavoda Ypsilon celostno pristopila k reševanju situacije in povrnitvi centra v prvotno stanje ter okrepitvi varnosti.

V teh težkih časih smo hitro prepoznali solidarnost številnih ljudi. Veseli smo, da se je na nas obrnilo veliko posameznikov in podjetij. Tudi z njihovo pomočjo smo postavili zasilno računalniško učilnico, tako da nam bo uspelo tisto, kar se je ob ropu zdelo nemogoče – nemoteno bomo nadaljevali s svojim poslanstvom in pomagali starejšim.

Hvala za vso pomoč in spodbudne besede vsem posameznikom, podjetjem in medijem. Veliko vas je bilo in to cenimo.

Že danes gremo tako naprej z novim zagonom in motivacijo z izvedbo delavnic prikaza vpogleda in spreminjanja podatkov o nepremičninah v registru nepremičnin v kar treh terminih – ob 10.30, 12.00 in 13.30, nato pa se bodo v marcu nadaljevale tudi vse predvidene delavnice.

Torej bomo še naprej neprekinjeno pomagali starejšim pri vpogledu in spreminjanju podatkov v njihove nepremičnine ter jih uvajali v svet računalništva, interneta, elektronske pošte in uporabnih programov.

S partnerji Simbioza medgeneracijskega centra Zavarovalnico Triglav, HP in Intelom, Microsoftom, Simobilom, Stejlesom in Mimovrste že potekajo dogovori o dodatni podpori, s katero bomo skupaj uspeli postaviti nazaj medgeneracijski center. Takrat vas povabimo, da se srečamo.

Seveda pa je pot do prvotne podobe in opreme Simbioza medgeneracijskega centra še dolga. Zato se vam v naprej zahvaljujemo za vso pomoč in donacije.  Ob tem verjamemo, da bo policija korektno opravila svoje delo in naredila vse, da nepridiprave najdejo.

Za dodatne informacije se lahko obrnete na Evo Keržič, vodjo komuniciranja, na tel. št. 031 225 386 ali [email protected]

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...

Oddajte svoj komentar