Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > VSE NAJBOLJŠE ZA NAS!

Ponosno sporočamo, da smo včeraj bili stari pol leta! Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas že obiskali, nam pomagali z vašim trudom, donacijami ali idejami.

Spominjamo se vseh lepih trenutkov, polnih nasmehov, iskric v očeh in medgeneracijskega sodelovanja. Do sedaj nam je uspelo organizirati okoli 55 različnih programskih vsebin. Nekatere so bile enkratne, med njimi pa je tudi mnogo rednih programskih sklopov, ki so iz meseca v mesec bolj obiskani. Sodelujemo z okoliškimi vrtci, kar nam omogoča povezovanje starejše generacije z najmlajšimi. Različne generacije se tako redno udejstvujejo naših računalniških in jezikovnih tečajev, ustvarjalnih delavnic, urjenja spomina, telovadbe, večerov družabnih iger, knjižnih uric, zdravstvenih, finančnih in kariernih nasvetov, namiznega tenisa, poučnih in zanimivih predavanj ter še mnogo drugih dejavnosti, ki uspešno povezujejo prijetno s koristnim.

Zelo smo ponosni, da nam je za aktivno vključevanje v sooblikovanje programa uspelo navdušiti tudi naše obiskovalce. HVALA vsem, ki nas podpirate in HVALA vsem, ki soustvarjate to zgodbo!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar