Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > VSE NAJBOLJŠE ZA NAS!

Ponosno sporočamo, da smo včeraj bili stari pol leta! Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas že obiskali, nam pomagali z vašim trudom, donacijami ali idejami.

Spominjamo se vseh lepih trenutkov, polnih nasmehov, iskric v očeh in medgeneracijskega sodelovanja. Do sedaj nam je uspelo organizirati okoli 55 različnih programskih vsebin. Nekatere so bile enkratne, med njimi pa je tudi mnogo rednih programskih sklopov, ki so iz meseca v mesec bolj obiskani. Sodelujemo z okoliškimi vrtci, kar nam omogoča povezovanje starejše generacije z najmlajšimi. Različne generacije se tako redno udejstvujejo naših računalniških in jezikovnih tečajev, ustvarjalnih delavnic, urjenja spomina, telovadbe, večerov družabnih iger, knjižnih uric, zdravstvenih, finančnih in kariernih nasvetov, namiznega tenisa, poučnih in zanimivih predavanj ter še mnogo drugih dejavnosti, ki uspešno povezujejo prijetno s koristnim.

Zelo smo ponosni, da nam je za aktivno vključevanje v sooblikovanje programa uspelo navdušiti tudi naše obiskovalce. HVALA vsem, ki nas podpirate in HVALA vsem, ki soustvarjate to zgodbo!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.

Oddajte svoj komentar