Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Osma vseslovenska akcija Simbioza Giba bo v letu 2021 potekala pod sloganom: Za zdravje in dobro počutje – gibamo skupaj, četudi smo narazen!

Nazaj
Simbioza > Novice > MLADI > Osma vseslovenska akcija Simbioza Giba bo v letu 2021 potekala pod sloganom: Za zdravje in dobro počutje – gibamo skupaj, četudi smo narazen!

Letos poteka, že osmo leto zapored, vseslovenska akcija Simbioza GIBA, ki združuje idejo medgeneracijskega sodelovanja, prostovoljstva in gibanja, v sklopu katere spodbujamo zdrav življenjski slog vseh generacij! 

Tokrat jo bomo izvedli že v drugi verziji, ki je prilagojena ukrepom, ki jih od vseh nas zahteva pandemija covid-19. Za nami je leto, v katerem smo se vsi skupaj in vsak od nas posebej spopadli z neštetimi strahovi in negotovostmi.

Skrbi za naše zdravje in zdravje naših dragih se je hitro pridružil še kup skrbi povezanih s sigurnostjo naše zaposlitve, z našimi načrti za prihodnost in če kdaj, je zdaj skrajni čas, da Simbioza GIBA akcijo 2021 izvedemo s poudarkom na telesno aktivnost in vzdržljivost, ki je predpogoj duševnega zdravja in miru!

Za več informacij o aktivnostih kliknite tukaj. 

Akcija Simbioza Giba poteka pod sloganom – Za zdravje in dobro počutje – gibamo skupaj, četudi smo narazen!

Vseslovenska akcija bo v letu 2021 potekala cel mesec maj, s poudarkom na osrednjem tednu med 10. 5. in 16. 5. 2021.

Letos bo akcija potekala preko naslednjih aktivnosti:

  1. Tedenski GIBA izzivi – Spodbujanje gibanja in sodelovanje v nagradnih igrah.
  2. Tedenski GIBAlni miti in resnice – Dvig zavedanja povezave med zdravim duhom in telesom.
  3. Tedenski GIBAlni navdihi – Nove ideje za gibanje v obliki videov in fotografij. 
  4. Mesečni GIBA 2021 nagradni natečaj – Tema: Skrb za dobro duševno in fizično počutje v času epidemije covid-19. 

Za več informacij o aktivnostih kliknite tukaj. 

Skupaj z vami ustvarjajmo medgeneracijsko sodelovanje, omogočamo brezplačno spoznavanje novih gibalnih, rekreativnih in športnih aktivnosti in spodbujamo aktiven in zdrav način življenja v vseh življenjskih obdobjih.

Pridružite se nam v čim večjem številu!

Sorodne objave

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: April 2023

MAREC se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – APRIL. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Pa jo imamo! Prva številka e-revije Simbioznik vam je na voljo!

Prvič po desetih letih obujamo Simbioznik, e-revijo Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje. Z novo podobo, zanimivimi...

Začenjajo se tedni digitalnih veščin: All Digital Weeks 2023

S ponosom naznanjamo, da smo tudi letos v Simbioza Genesis, socialno podjetje, nacionalni partner kampanje Tedni digitalnih veščin 2023 (All...

Informativno srečanje v okviru Green Digital Skills certificiranega programa

Simbioza v sodelovanju z Akademijo INCO vabi zainteresirane na informativno srečanje o programu za pridobivanje certifikata Green Digital Skills, ki...