Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Osma vseslovenska akcija Simbioza Giba bo v letu 2021 potekala pod sloganom: Za zdravje in dobro počutje – gibamo skupaj, četudi smo narazen!

Nazaj
Simbioza > Novice > MLADI > Osma vseslovenska akcija Simbioza Giba bo v letu 2021 potekala pod sloganom: Za zdravje in dobro počutje – gibamo skupaj, četudi smo narazen!

Letos poteka, že osmo leto zapored, vseslovenska akcija Simbioza GIBA, ki združuje idejo medgeneracijskega sodelovanja, prostovoljstva in gibanja, v sklopu katere spodbujamo zdrav življenjski slog vseh generacij! 

Tokrat jo bomo izvedli že v drugi verziji, ki je prilagojena ukrepom, ki jih od vseh nas zahteva pandemija covid-19. Za nami je leto, v katerem smo se vsi skupaj in vsak od nas posebej spopadli z neštetimi strahovi in negotovostmi.

Skrbi za naše zdravje in zdravje naših dragih se je hitro pridružil še kup skrbi povezanih s sigurnostjo naše zaposlitve, z našimi načrti za prihodnost in če kdaj, je zdaj skrajni čas, da Simbioza GIBA akcijo 2021 izvedemo s poudarkom na telesno aktivnost in vzdržljivost, ki je predpogoj duševnega zdravja in miru!

Za več informacij o aktivnostih kliknite tukaj. 

Akcija Simbioza Giba poteka pod sloganom – Za zdravje in dobro počutje – gibamo skupaj, četudi smo narazen!

Vseslovenska akcija bo v letu 2021 potekala cel mesec maj, s poudarkom na osrednjem tednu med 10. 5. in 16. 5. 2021.

Letos bo akcija potekala preko naslednjih aktivnosti:

  1. Tedenski GIBA izzivi – Spodbujanje gibanja in sodelovanje v nagradnih igrah.
  2. Tedenski GIBAlni miti in resnice – Dvig zavedanja povezave med zdravim duhom in telesom.
  3. Tedenski GIBAlni navdihi – Nove ideje za gibanje v obliki videov in fotografij. 
  4. Mesečni GIBA 2021 nagradni natečaj – Tema: Skrb za dobro duševno in fizično počutje v času epidemije covid-19. 

Za več informacij o aktivnostih kliknite tukaj. 

Skupaj z vami ustvarjajmo medgeneracijsko sodelovanje, omogočamo brezplačno spoznavanje novih gibalnih, rekreativnih in športnih aktivnosti in spodbujamo aktiven in zdrav način življenja v vseh življenjskih obdobjih.

Pridružite se nam v čim večjem številu!

Sorodne objave

PROGRAM TRETJA KARIERA DECEMBER ČAKA NA VAŠE PRIJAVE

NOVEMBER se zaključuje in počasi vstopamo v praznični DECEMBER. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki jih bomo...

Otvoritev prenovljenih prostorov inovativnega središča Simbioza BTC City Lab

Vabljeni na otvoritev prenovljenih in večjih prostorov Simbioza BTC City LABa, ki bodo uporabnikom omogočili vpogled v tehnološke zanimive produkte,...

Aplikacija Magda praznuje drugo leto delovanja

Prva mobilna aplikacija za starejše v Sloveniji- aplikacija Magda praznuje drugo leto delovanja, v dveh letih več kot 4.700 uporabnikov Skupaj...

PROGRAM TRETJA KARIERA NOVEMBER ČAKA NA VAŠE PRIJAVE

OKTOBER se izteka in na voljo je že nov urnik brezplačnih delavnic Tretja kariera za NOVEMBER 2022. Ponujamo vam pester...