Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Partnerski kotiček: Namesto učilnice doživetje v naravi

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > Partnerski kotiček: Namesto učilnice doživetje v naravi

Toplejši dnevi in lepo vreme šolarje vabijo na prosto. Partner projekta Simbioza Šola ponuja možnost, da učilnico za en dan zamenjate za doživetje v naravi. Pustolovski park Geoss se nahaja v osrčju Slovenije in je največji ter najvišji pustolovski park v Sloveniji. Plezalne poti različnih težavnostnih stopenj so postavljene na rastoča drevesa in ponujajo mnogo možnosti za zabavo, druženje in rekreacijo v naravi. Poleg plezalnih poti je na voljo tudi orjaški spust po jeklenici v skupni dolžini 900 metrov.

Park lahko sprejme 120 otrok naenkrat, če se večja skupina razdeli na dve aktivnosti, pa več kot 200 na dan. Za varnost je poskrbljeno s certificirano opremo in infrastrukturo ter z izkušenimi inštruktorji. Dobrodošle so večje in manjše skupine različnih starosti, saj imajo 6 različnih plezalnih poti na višini od 1 do 25 metrov. Dobra volja je zagotovljena. Pred časom so park obiskali tudi Firbcologi in svoja doživetja strnili v tem videu:

Poleg pustolovščine med krošnjami nudijo tudi možnost priprave kmečkih iger, uporabe piknik prostora in širok izbor pohodnih poti okoli parka in vasi Slivna, v bližnji okolici pa se nahajajo tudi zgodovinske znamenitosti (geometrijsko središče Slovenije Geoss, Vaška situla, nagrajena Arheološka pot Vače).

Več o ponudbi Pustolovskega parka Geoss za Simbioza Šole pa preberite TUKAJ.

Se dobimo med krošnjami!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...