Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

PESTER PROGRAM V MEDGENERACIJSKEM CENTRU

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > PESTER PROGRAM V MEDGENERACIJSKEM CENTRU

V mesecu novembru se v Medgeneracijskem centru na Dunajski 22 že poteka pester program delavnic, iger, vaj in izobraževanj.

Urnik programa Medgeneracijskega centra si lahko ogledate preko povezave: http://www.simbioza.eu/uploads/files/program_mgc_november.pdf.

ZAČETNI TEČAJ UPORABE MICROSOFT OFFICE EXCEL ZA ŠTUDENTE (4 URE) Microsoft Office Excel je namenjen različnim uporabnikom za pridobivanje informacij. Spoznajte samodejne izračune v Excelu in se naučite oblikovati prepričljive grafikone. Prijavite se in si zagotovite svoje mesto. Cena tečaja je 18€.

USTVARJALNA DELAVNICA ZA OTROKE Otroci – vabljeni k ustvarjanju! Za ideje in inspiracijo vam bo na voljo umetnica Jana Troha.

URA ANGLEŠČINE ZA ZAČETNIKE Spoznajte osnove drugega najbolj razširjenega tujega jezika na svetu! Poudarek bo na temah vsakdanjega življenja. Tako se boste naučili, kako se predstaviti, dati navodila, vprašati po napotkih ali kako naročiti hrano.

VEČER DRUŽABNIH IGER Dobrodošli v družbo igralcev namiznih iger! Za družine, študente, delovne in manj delovne občane. Poskrbeli bomo za razlago iger in spodbudno atmosfero. Potrebna oprema: veselje do raziskovanja.

ZDRAVSTVENI KOTIČEK Pridružite se nam v zdravstvenem kotičku, kjer boste dobili vse odgovore na vaša vpašanja. Z vami bo izkušena dr. med.Lejla Hercegovac.

ELEKTRONSKA BANKA IN DIGITALNA POTRDILA ZA VSE GENERACIJE S HALCOMOM Kako lahko plačam položnice, nakažem žepnino vnukom in pregledam svoje stanje v e-banki? Na takšna in podobna vprašanja vam bomo odgovorili s pomočjo sodelavcev iz Halcoma.

GIBALNE URE S SPROŠČANJEM Gibalne igre, izbrani elementi joge in mehkih borilnih veščin, vaje za ravnotežje, meditacija in sproščanje. Gibalne ure bo izvajala Mojca Šoštarko, gibalna terapevtka.

TELOVADBA ZA ZDRAVO HRBTENICO Pridružite se izkušenim trenetjem inštituta IMBIA, ki bodo posrbeli zaohranitev funkcionalnega telesa, vitalnosti, zdravja, stabilnosti, ravtotežja in moči. V novembru bodo v ospredju vaje za zdravo hrbtenico.

TEČAJ BRIDGA Začetni tečaj bridža bo sestavljen iz štirih predavanj. Naučili se boste osnov in tehnik te priljubljene igre s kartami. Cena tečaja je 40 €, študentom, upokojencem in mlajšim od 25 let pa priznamo 50% popust na ceno. Vabljeni k prijavi!

KNJIŽNE MODROSTI Knjižna navdušenka Erika Jesenko vam bo podala izsedke knjige Terri Levine: Coaching je za vsakogar. Prezentaciji sledi še razprava.

MOŽGANSKI FITNES, URJENJE SPOMINA Interaktivne delavnice za urjenje spomina, pozornosti, koncentracije in sproščanja. Spomin ni samo en trenutek, če živimo zgolj za trenutek, v trenutku tudi minemo. »Z urjenjem spomina trenutek podaljšamo«, je povedala Jasmina Lambergar, mednarodna trenerka spomina.

PREDAVANJE: FINANČNA PISMENOST Predstavili vam bomo osnove zavarovanj, naložb in upravljanja s stroški. Na voljo vam bo tudi brezplačno individualno svetovanje.

Sorodne objave

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: April 2023

MAREC se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – APRIL. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Pa jo imamo! Prva številka e-revije Simbioznik vam je na voljo!

Prvič po desetih letih obujamo Simbioznik, e-revijo Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje. Z novo podobo, zanimivimi...

Začenjajo se tedni digitalnih veščin: All Digital Weeks 2023

S ponosom naznanjamo, da smo tudi letos v Simbioza Genesis, socialno podjetje, nacionalni partner kampanje Tedni digitalnih veščin 2023 (All...

Informativno srečanje v okviru Green Digital Skills certificiranega programa

Simbioza v sodelovanju z Akademijo INCO vabi zainteresirane na informativno srečanje o programu za pridobivanje certifikata Green Digital Skills, ki...

Oddajte svoj komentar