Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

POSEBNA MICROSOFT IN HP PONUDBA ZA UDELEŽENCE

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > POSEBNA MICROSOFT IN HP PONUDBA ZA UDELEŽENCE

Naša zvesta partnerja Microsoft in HP sta za naše udeležence in prostovoljce pripravila še posebej ugodno ponudbo računalnikov in programske opreme.

HP in Microsoft sta pripravila ugodne pakete različnih prenosnih računalnikov že od 379,00 € ter Vse-v-enem računalnik po znižani ceni 599,00 €. Vsi prenosni računalniki in računalnik imajo že nameščen najnovejši Microsoft sistem Windows 8 64-bit.

Za vse, ki poleg nakupa enega od Simbioza priporoča računalnikov razmišljate tudi o namestitvi Office Home & Student pisarne, so na Microsoftu pripravili paket po posebni ceni za 99,99 €.

Ponudbo lahko poiščete v trgovinah: Big Bang, Comshop, Mercator, Mimovrste in Harvey Norman. Vsa posebna ponudba je označena tudi s posebno značko Simbioza priporoča.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.

Oddajte svoj komentar