Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

POSTANI DEL EKIPE SIMBIOZA IN POMAGAJ E-OPISMENJEVATI RAZLIČNE GENERACIJE!

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > POSTANI DEL EKIPE SIMBIOZA IN POMAGAJ E-OPISMENJEVATI RAZLIČNE GENERACIJE!

IŠČEMO izvajalce računalniških delavnic in PRIČAKUJEMO znanje na vsaj dveh področjih, ki jih navajamo spodaj (izbranih bo več izvajalcev za posamezne sklope vsebin).

Ti beseda IKT ne povzroča težav? Obvladaš posamezna področja uporabe računalnika in bi svoje znanje rad/a delil/a z drugimi uporabniki? Verjameš, da si vsaka generacija zasluži poznavanje e-veščin in si to pripravljen/a uresničiti?

Simbioza Genesis, socialno podjetje, že peto leto opismenjuje različne generacije na področju e-veščin. Ker verjamemo, da vsak posameznik to znanje potrebuje, ga želimo ponuditi na vsakem koraku in prav tako na vsakem področju. 

 IŠČEMO izvajalce računalniških delavnic in PRIČAKUJEMO znanje na vsaj dveh področjih, ki jih navajamo spodaj (izbranih bo več izvajalcev za posamezne sklope vsebin). Področja, na katerih poučujemo in kjer pričakujemo tvoje znanje, so: 

– OSNOVE UPORABE RAČUNALNIKA (Uporaba računalnika in Windows okolje, brskanje po spletu, elektronska pošta, komuniciranje na daljavo, …)

– MS OFFICE ORODJA (Word, Excel, PowerPoint, Access)

– ADOBE ORODJA (Photoshop, InDesign, Ilustrator, Premier Pro)

– SPLETNA PREDSTAVITVENA ORODJA (Joomla, WordPress)

– ORODJA ZA PROGRAMIRANJE (HTML/CSS, Java, C#, Objektno programiranje, Izdelava mobilnih aplikacij)

– DRUGA UPORABNA RAČUNALNIŠKA ZNANJA

 Na elektronski naslov katja.plesko@simbioza.eu pošljite svoj življenjepis in reference ter podroben opis računalniških znanj iz področij, ki bi jih želeli poučevati. Rok prijave: 7. 8. 2015. 

Sorodne objave

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Dekleta in ženske v poklicih STEM: Napake so dovoljene, kar šteje, je pogum

Velik potencial za navduševanje deklet za področja STEM in premagovanje ovir v inženirskih poklicih imata sodelovanje in podpora uveljavljenih inženirk...

Oddajte svoj komentar