Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Postanite del mednarodnih dogodkov Badmintonske zveze Slovenije

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > Postanite del mednarodnih dogodkov Badmintonske zveze Slovenije

Postanite prostovoljec na štirih mednarodnih tekmovanjih dogodkih v letu 2023, ki jih bo organizirala Badmintonska zveza Slovenije. Bodite del ekipe, spoznajte nove ljudi in osvojite nova znanja ter aktivno preživite prosti čas.

Sodelovanje z Badmintonsko zvezo Slovenije vam bodo predstavili v petek, 24. marca 2023 ob 11. uri v prostorih Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza.

KAJ?

Delo prostovoljca zajema pomoč pri podajanju informacij, pri prevozih, sojenju in podobno.

ZAKAJ?

Koristili boste lahko razne ponudbe, ki jih bodo lokacije mednarodnih tekmovanj ponujale – tudi bivanje in hrana na čudovitih krajih, kjer so dogodki organizirani (npr. Otočec, Pohorje).

KAKO?

Vabimo vas na spoznavno srečanje in predstavitev Badmintonske zveze Slovenije ter prostovoljskega sodelovanja. Uradnem delu bo sledilo še neformalno druženje ob kavi. Srečanje bo potekalo v petek, 24. marca 2023 ob 11.00 do 12.30 ure v naših prostorih Simbioza BTC City Lab, Latinski trg 6, Ljubljana (spodnja etaža Emporiuma). 

Zaradi organizacije vas prosimo, da se na dogodek prijavite preko koledarja dogodkov in nam s tem potrdite vašo prisotnost. Lahko se prijavite tudi preko mobilne aplikacije Magda, nas pokličete na 040 778 475 ali pa nam pišete na lab@simbioza.eu.

Veselimo se vaše družbe na našem dogodku!

Sorodne objave

Novo na naših policah: priročniki, ki vam odpirajo digitalna vrata

Z veseljem vam sporočamo, da so sveže iz pečice (ali sveži izpod računalniških tipk) prispeli naši težko pričakovani priročniki, ki...

ŠIRIMO EKIPO: Pridružite se nam!

Zveni zabavno, izzivalno? Si odprt/a za nove izkušnje? Čakajo te novi izzivi, zgrabi priložnost!

22. Festival za tretje življenjsko obdobje konec septembra v Cankarjevem domu

V Cankarjev dom v Ljubljano od 27. do 29. septembra prihaja že 22. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), največji...

TRETJA KARIERA 2023/2024 – OKTOBER 2023

Jesen je v polnem razmahu in pri Simbiozi smo polni energije in novih idej. Z veseljem vam sporočamo, da je...