Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Postanite del mednarodnih dogodkov Badmintonske zveze Slovenije

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > Postanite del mednarodnih dogodkov Badmintonske zveze Slovenije

Postanite prostovoljec na štirih mednarodnih tekmovanjih dogodkih v letu 2023, ki jih bo organizirala Badmintonska zveza Slovenije. Bodite del ekipe, spoznajte nove ljudi in osvojite nova znanja ter aktivno preživite prosti čas.

Sodelovanje z Badmintonsko zvezo Slovenije vam bodo predstavili v petek, 24. marca 2023 ob 11. uri v prostorih Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza.

KAJ?

Delo prostovoljca zajema pomoč pri podajanju informacij, pri prevozih, sojenju in podobno.

ZAKAJ?

Koristili boste lahko razne ponudbe, ki jih bodo lokacije mednarodnih tekmovanj ponujale – tudi bivanje in hrana na čudovitih krajih, kjer so dogodki organizirani (npr. Otočec, Pohorje).

KAKO?

Vabimo vas na spoznavno srečanje in predstavitev Badmintonske zveze Slovenije ter prostovoljskega sodelovanja. Uradnem delu bo sledilo še neformalno druženje ob kavi. Srečanje bo potekalo v petek, 24. marca 2023 ob 11.00 do 12.30 ure v naših prostorih Simbioza BTC City Lab, Latinski trg 6, Ljubljana (spodnja etaža Emporiuma). 

Zaradi organizacije vas prosimo, da se na dogodek prijavite preko koledarja dogodkov in nam s tem potrdite vašo prisotnost. Lahko se prijavite tudi preko mobilne aplikacije Magda, nas pokličete na 040 778 475 ali pa nam pišete na lab@simbioza.eu.

Veselimo se vaše družbe na našem dogodku!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec junij

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Tretji GIBAlni paket v sklopu projekta Simbioza GIBA 2024 je tu!

Dragi naši GIBAlci in GIBAlke, že tretji GIBAlni paket je tu, in tokrat je čas za MEDGENERACIJSKI KOLESARSKI IZZIV! Pridružite...

VSEEVROPSKA KAMPANJA – TEDNI DIGITALNIH VEŠČIN 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Simbioza Genesis, socialno podjetje se je tudi letos kot nacionalni koordinator za Slovenijo pridružila vseevropski kampanji Tedni digitalnih veščin 2024 – ALL DIGITAL Weeks...

Uvodni partnerski sestanek evropskega projekta CYBER SAFE SENIOR

Med 17. in 18. aprilom smo se v poljskem mestu Lodž udeležili prvega partnerskega sestankaevropskega projekta Cyber Safe Senior, na...