Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Informacijske tehnologije za starejše (ICT4E) > Simbioza sodeluje v kampanji “Granfluencer”, ki je namenjena starejši generaciji (60+)

Letošnje poletje smo se v Simbiozi odločili podpreti kampanjo »Granfluencer«, katere pobudnik je destinacija Rogaška Slatina, ki je dobro poznana kot destinacija za starejše, ki si želijo več od življenja ter radi skrbijo za svoje telo in duha. V želji, da skupaj ustvarjamo zgodbe z namenom vključevanja starejših v aktivno uporabo sodobnih digitalnih tehnologij vas vabimo, da se nam pridružite in postanete »Granfluencer«!

Če še niste slišali za ta izraz, je zdaj pravi čas, da se naučite nekaj novega. Granfluencer je influencer, ki ga uvršamo v starejšo generacijo (60+) in kot aktivni uporabnik Instagrama pritegne veliko pozornost ljudi, tako mlajših kot starejših. Z drugimi besedami pa bi jim lahko rekli kul babice in kul dedki, ki ustvarjajo vsebine na Instagramu. Več o kampanji »Granfluencer« si lahko preberete tukaj.

Vendar pa se v Simbiozi zavedamo, da starejši niso tako vešči uporabe digitalne tehnologije. Zato jim bomo v okviru kampanje omogočili, da se pri nas na brezplačnem spletnem tečaju uporabe Instagrama le-tega lahko naučijo.

Pozor! Število mest je omejeno na 50 oseb, zato pohitite s prijavo na tečaj, ki bo razdeljen na dva termina:

  1. Uporaba Instagrama na pametnem telefonu 1 – 5.7.2021 ob 9:30 – 11:00
  2. Uporaba Instagrama na pametnem telefonu 2 – 6.7.2021 ob 9:30 – 11:00

Z našimi sodelovanjem in aktivnostmi podpiramo starejše pri učenju uporabe informacijsko-komunikacijskih tehnologij, ki imajo v sodobni digitalni družbi in v vsakdanjem življenju starejših vse večjo vlogo. Na različne načine spodbujamo starejše, da razumejo, kakšne koristi jim prinaša digitalna tehnologija in jim omogoča bolj neodvisno in samostojno življenje.

Zato vas vabimo, da se nam pridružite v čim večjem številu oziroma delite to med svoje prijatelje, znance in vse, ki bi jih to utegnilo zanimati.

Ne pozabite, da v okviru kampanje najuspešnejše »Granfluencerje« čaka izjemna nagrada in pravo doživetje in sicer 3-dnevni VIP oddih za dve osebi v prestižnem Atlantida Boutique hotelu v Rogaški Slatini. Prijavite se lahko tukaj.

Sorodne objave

Mednarodni dan prostovoljstva

Danes, 5. decembra, obeležujemo mednarodni dan prostovoljstva.  Dejanje prostovoljstva in solidarnost, ki jo prostovoljci in prostovoljke izkazujejo s svojim delom,...

Z Green Digital Skills certifikatom do zelene in digitalne kariere

Simbioza v sodelovanju z Akademijo INCO z veseljem napoveduje začetek izvajanja certificiranega programa Green Digital Skills, brezplačnega spletnega tečaja, ki...

Simbiozin medgeneracijski dan: inovativno središče na peto obletnico s prenovljenimi prostori (PR sporočilo)

Danes, 30. novembra 2022, so pod sloganom Simbiozin medgeneracijski dan v spodnji etaži Emporiuma v BTC City Ljubljana zaživeli prenovljeni...

PROGRAM TRETJA KARIERA DECEMBER ČAKA NA VAŠE PRIJAVE

NOVEMBER se zaključuje in počasi vstopamo v praznični DECEMBER. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki jih bomo...