Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > MLADI > Praznično voščilo

Dragi Simbiozini prijatelji in podporniki,

ob zaključku uspešnega leta se vam želimo iskreno zahvaliti za vašo predanost, podporo in predloge.

Vaša angažiranost je ključna za uresničevanje naše vizije, ki temelji na medgeneracijskem sodelovanju, prostovoljstvu, vseživljenjskem učenju, socialnem podjetništvu ter družbeni odgovornosti, socialnem in etičnem delovanju.

Leto 2023 je bilo za nas posebno, saj smo lahko oznanili več pomembnih dosežkov. Simbioza je v letošnjem letu uspešno izpeljala več projektov, tudi mednarodnih, ki so širili naše poslanstvo in vrednote. S ponosom lahko sporočimo, da smo še naprej povezovali generacije, spodbujali prostovoljstvo in omogočali vseživljenjsko učenje. Naša zgodba se je širila in nadgrajevala, zahvaljujoč vaši nesebični podpori.

Ob koncu leta pa bi radi delili tudi nekaj posebnega – prihodnje leto bomo praznovali desetletnico obstoja Simbioze! Deset let, polnih predanosti, deljenja znanja in medgeneracijske povezanosti. Obletnico bomo proslavili spomladi, in sicer z dogodkom, ki bo odražal našo skupno pot in nas navdihnil za ustvarjanje v prihodnjem desetletju.

Ob tej priložnosti bi se radi iskreno zahvalili vsakemu izmed vas za vaše prispevke in podporo, ki nam daje moč in vzpodbudo, da še naprej uresničujemo naše poslanstvo.

Obenem upamo, da bomo tudi v letu 2024 lahko še naprej gradili trdne mostove med generacijami, spodbujali učenje in ustvarjali družbene premike.

Želimo vam mirne praznike, polne ljubezni in toplih trenutkov, ter srečno in uspešno novo leto!

Z najlepšimi željami,

ekipa Simbioza

Sorodne objave

Simbiozinih 10 – foto utrinki

Zavod Simbioza je 1. junija praznoval 10 let svojega delovanja. Vsako leto povežejo več kot 25 tisoč ljudi, mladih in...
Ekipa Simbioze

Izjava za javnost: Štiristo podpornikov medgeneracijskega sodelovanja se je poklonilo 10. jubileju Simbioze

Zavod Simbioza je 1. junija praznoval 10 let svojega delovanja. Vsako leto povežejo več kot 25 tisoč ljudi, mladih in...

Tretja kariera – mesec junij

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

VSEEVROPSKA KAMPANJA – TEDNI DIGITALNIH VEŠČIN 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Simbioza Genesis, socialno podjetje se je tudi letos kot nacionalni koordinator za Slovenijo pridružila vseevropski kampanji Tedni digitalnih veščin 2024 – ALL DIGITAL Weeks...