Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > MLADI > Praznično voščilo

Dragi Simbiozini prijatelji in podporniki,

ob zaključku uspešnega leta se vam želimo iskreno zahvaliti za vašo predanost, podporo in predloge.

Vaša angažiranost je ključna za uresničevanje naše vizije, ki temelji na medgeneracijskem sodelovanju, prostovoljstvu, vseživljenjskem učenju, socialnem podjetništvu ter družbeni odgovornosti, socialnem in etičnem delovanju.

Leto 2023 je bilo za nas posebno, saj smo lahko oznanili več pomembnih dosežkov. Simbioza je v letošnjem letu uspešno izpeljala več projektov, tudi mednarodnih, ki so širili naše poslanstvo in vrednote. S ponosom lahko sporočimo, da smo še naprej povezovali generacije, spodbujali prostovoljstvo in omogočali vseživljenjsko učenje. Naša zgodba se je širila in nadgrajevala, zahvaljujoč vaši nesebični podpori.

Ob koncu leta pa bi radi delili tudi nekaj posebnega – prihodnje leto bomo praznovali desetletnico obstoja Simbioze! Deset let, polnih predanosti, deljenja znanja in medgeneracijske povezanosti. Obletnico bomo proslavili spomladi, in sicer z dogodkom, ki bo odražal našo skupno pot in nas navdihnil za ustvarjanje v prihodnjem desetletju.

Ob tej priložnosti bi se radi iskreno zahvalili vsakemu izmed vas za vaše prispevke in podporo, ki nam daje moč in vzpodbudo, da še naprej uresničujemo naše poslanstvo.

Obenem upamo, da bomo tudi v letu 2024 lahko še naprej gradili trdne mostove med generacijami, spodbujali učenje in ustvarjali družbene premike.

Želimo vam mirne praznike, polne ljubezni in toplih trenutkov, ter srečno in uspešno novo leto!

Z najlepšimi željami,

ekipa Simbioza

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.

Simbiozniki ustvarjamo skupnost

Včeraj smo se Simbiozniki kreativno družili pod mentorstvom akademskega slikarja Vasje iz artypartysi. Ob dobri družbi, glasbi in pripovedovanju umetniških...

Pripravljen na nove izzive? Potem iščemo tebe!

Še je čas za novoletne obljube - postani prostovoljec v Simbiozi in starejše nauči digitalnih veščin. Prijavi se!