Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Program Tretje kariere v januarju 2021

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > Program Tretje kariere v januarju 2021

Čeprav se staro leto še ni poslovilo je Ekipa Simbioze že v mislih v letu, ki je tik pred nami. Še več, z velikim veseljem objavljamo prvi program Tretje kariere v letu 2021. V januarju smo za vas pripravili pester nabor različnih delavnic in tečajev, ki bodo potekali na daljavo, in sicer od srede, 6. 1. 2021 dalje.

Začeli bomo s tečajem angleškega jezika – napredna raven, ki bo potekal vsako sredo. Za osvežitev oziroma usvojitev osnovnega znanja angleščine smo pripravili tudi začetni tečaj angleškega jezika, ki bo v mesecu januarju na sporedu vsak četrtek. Ob četrtkih boste vaše možgane še dodatno lahko razgibali na delavnici Miselne igre.

Januarski ponedeljki, torki in petki bodo seveda rezervirani za učenje uporabe pametnih telefonov. Za vas smo pripravili poleg delavnic, na katerih se boste seznanili z osnovnimi funkcijami in orodji pametnega telefona, tudi delavnice, na katerih boste spoznali zabavne in hkrati uporabne aplikacije kot so Twitter, Viber, Whatsapp, Messenger in Gmail.

Še posebej izpostavljamo delavnico, na kateri boste dodobra spoznali našo aplikacijo Magda. Delavnica bo v mesecu januarju na programu vsak ponedeljek. Prvi termin bo na sporedu 11. 1. 2021. Uporaba aplikacije Magde vam bo zagotovo olajšala prijavo na naše dogodke, poleg tega pa Magda ponuja tudi druge uporabne vsebine in informacije, za katere verjamemo, da vam bodo v pomoč v vašem vsakdanu.

Posebno pozornost v mesecu januarju namenjamo tudi aplikacijam za urejanje fotografij in videoposnetkov. Tako boste imeli priložnost spoznati poleg aplikacije Google Photo še aplikacije Snapseed, Quik in Videoshow. Prepričani smo, da boste tako že januarja usvojili dovolj fotografskega in snemalnega znanja, s katerim boste z lahkoto ovekovečili skozi kamero oziroma fotoaparat vašega pametnega telefona, leto, ki je tik pred nami.

Prav tako ne pozabite na dve delavnici Zooma, na katerih se boste lahko preskusili v vlogi udeleženca sklicane seje oziroma v vlogi vodje seje.

Kot omenjeno bodo vse delavnice izvedene na daljavo. Predlagamo, da se nam na delavnicah pridružite preko računalnika, da se boste poleg lahko učili uporabe pametnega telefona. Delavnici Miselne igre in Angleščini pa lahko sledite tudi preko telefona. Dan pred samo delavnico boste preko elektronske pošte prejeli povezavo do delavnice in vsa potrebna navodila.

Podroben program in prijava na delavnice je na voljo preko naše spletne strani oziroma povezave: https://simbioza.eu/prikaz-dogodkov-koledarja. Tisti, ki že uporabljate našo aplikacijo Magda, prijavo na januarske dogodke lahko opravite neposredno preko aplikacije. Seveda prijave sprejemamo tudi preko elektronske pošte [email protected] ter na telefonsko številko 040 778- 475 (na telefon bomo za prijave dosegljivi 29. 12. in 30. 12. 2020 in nato 4. 1. 2021, ostale dni je možna prijava preko spleta in aplikacije).

Veselimo se srečanj in učenja z vami, v letu 2021! Vse življenje se učimo!

Sorodne objave

Podaljšan rok za prijavo na nagradni natečaj za osnovnošolce »Neresnične informacije na spletu«

Ministrstvo za digitalno preobrazbo podaljšuje rok za prijavo na nagradni natečaj, na katerem bodo izbrani trije najboljši digitalni izdelki na...

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: April 2023

MAREC se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – APRIL. Med zavihkom dogodki lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Pa jo imamo! Prva številka e-revije Simbioznik vam je na voljo!

Prvič po desetih letih obujamo Simbioznik, e-revijo Zavoda za medgeneracijsko sodelovanje, Simbioza Genesis Ljubljana, socialno podjetje. Z novo podobo, zanimivimi...

Začenjajo se tedni digitalnih veščin: All Digital Weeks 2023

S ponosom naznanjamo, da smo tudi letos v Simbioza Genesis, socialno podjetje, nacionalni partner kampanje Tedni digitalnih veščin 2023 (All...