Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Program Tretje kariere v mesecu februarju 2021

Nazaj
Simbioza > Novice > ODRASLI > Program Tretje kariere v mesecu februarju 2021

Po uspešnem štartu v januarju in rekordnem številu udeležencev na delavnicah, ki so potekale na daljavo v okviru programa Tretja kariera, z velikim veseljem in v pričakovanju še večje udeležbe, objavljamo februarski program.

Ob ponedeljkih v našo družbo vabimo vse tiste, ki imate izzive z osnovno uporabo pametnega telefona. Nikakor tudi ne zamudite ponedeljkovih delavnic, na katerih boste spoznali našo Magdo – prvo aplikacijo v Sloveniji, ki je namenjena starejšim.

Ob torkih in petkih bodo na programu delavnice, na katerih, boste usvojili osnovna in napredna znanja o popularnih družabnih omrežjih kot so Facebook, Instagram, Twitter, Viber.

Ob sredah ne pozabite na tečaj angleškega jezika (osnovna/napredna raven).

Februarske četrtke bomo posvetili različnim aplikacijam za urejanje fotografij in videoposnetkov (Google Photo, Snapseed, Quik, Videoshow).

Dobrodošli seveda tudi na delavnicah Miselnih iger, ki bodo v mesecu februarju prav tako potekale vsak četrtek.

Prijava na delavnice v okviru programa Tretja kariera na voljo preko koledarja dogodkov tukaj. Tisti, ki že uporabljate našo aplikacijo Magda, prijavo na februarske dogodke lahko opravite neposredno preko aplikacije. Prijave sprejemamo tudi preko elektronske pošte lab@simbioza.euter na telefonsko številko 040 778- 475.

Se vidimo na spletu!

Sorodne objave

Program Tretje kariere v januarju 2021

Mesečni program Tretje kariere za mesec januar 2021.

Simbioza KNJIŽICA RECEPTOV je končno pripravljena!

Simbioza Skupnost pripravila knjižico receptov na več kot 1000 straneh.

Magda – prva mobilna aplikacija za starejše v Sloveniji

Družba BTC in socialno podjetje Simbioza Genesis sta v želji pomagati generaciji starejših združili moči in zasnovali prvo tovrstno mobilno...

SIMBIOZA DOBILA STATUS V JAVNEM INTERESU NA PODROČJU INFORMACIJSKE DRUŽBE

Na Ministrstvo za javno upravo smo posredovali vlogo za pridobitev omenjenega statusa in Ministrstvo za javno upravo je po pregledu...