Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Program Tretje kariere v mesecu februarju 2021

Nazaj
Simbioza > Novice > ODRASLI > Program Tretje kariere v mesecu februarju 2021

Po uspešnem štartu v januarju in rekordnem številu udeležencev na delavnicah, ki so potekale na daljavo v okviru programa Tretja kariera, z velikim veseljem in v pričakovanju še večje udeležbe, objavljamo februarski program.

Ob ponedeljkih v našo družbo vabimo vse tiste, ki imate izzive z osnovno uporabo pametnega telefona. Nikakor tudi ne zamudite ponedeljkovih delavnic, na katerih boste spoznali našo Magdo – prvo aplikacijo v Sloveniji, ki je namenjena starejšim.

Ob torkih in petkih bodo na programu delavnice, na katerih, boste usvojili osnovna in napredna znanja o popularnih družabnih omrežjih kot so Facebook, Instagram, Twitter, Viber.

Ob sredah ne pozabite na tečaj angleškega jezika (osnovna/napredna raven).

Februarske četrtke bomo posvetili različnim aplikacijam za urejanje fotografij in videoposnetkov (Google Photo, Snapseed, Quik, Videoshow).

Dobrodošli seveda tudi na delavnicah Miselnih iger, ki bodo v mesecu februarju prav tako potekale vsak četrtek.

Prijava na delavnice v okviru programa Tretja kariera na voljo preko koledarja dogodkov tukaj. Tisti, ki že uporabljate našo aplikacijo Magda, prijavo na februarske dogodke lahko opravite neposredno preko aplikacije. Prijave sprejemamo tudi preko elektronske pošte [email protected] na telefonsko številko 040 778- 475.

Se vidimo na spletu!

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...