Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SIMBIOZA IŠČE PROSTOVOLJCE ZA DELO Z OTROKI

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > SIMBIOZA IŠČE PROSTOVOLJCE ZA DELO Z OTROKI

Iščemo 15 prostovoljcev za projekt Zelena obzorja ter Poletne počitnice za otroke “Poletje v Ljubljani”, ki jih pripravljamo v sodelovanju z Mestno občino Ljubljana.

Zelena obzorja so projekt, namenjen otrokom in mladostnikom do 15. leta. Vsebina delavnic bo razdeljena na dva sklopa – ekološka osveščenost ter obujanje Emone (Ljubljane). Projekt vsebuje 24 delavnic, ki bodo torej razdeljene na dva sklopa, vsakemu sklopu pa je namenjeno 12 delavnic po 3 šolske ure.
 
Predvidoma konec maja bomo vse prostovoljce povabili na izobraževanje, kjer se bomo tudi bolje spoznali in predstavili projekte.
 
Poletne počitnice za otroke se bodo izvajale od 30. junija do 11. julija  ter od 18. do  29. avgusta 2014, v “Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijskem centru”, na Dunajski 22 v Ljubljani.  Tedni bodo tematski – načrtujemo umetniški teden, športni teden, teden za naravo ter teden princesk in princev.

Iščemo prostovoljce, ki se radi ukvarjajo z otroki, uživajo v prenosu znanja in pomoči mlajšim. Sodelovanje pri projektih bo prostovoljcem približalo delo tako Simbioze in medgeneracijskega centra, kot omenjenih projektov, pridobili bodo izkušnje in dobro referenco, hkrati pa bodo tudi sami deležni otroške radoživosti in brezskrbnosti.

Prijave zbiramo do: 15. maja 2014 na 040 336 311 ali [email protected], na teh kontaktih pa smo vam na voljo tudi za dodatne informacije.

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...

Oddajte svoj komentar