Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > MLADI > Simbiozino leto: 2022 v številkah

Če smo pred časom mislili, da so naši koraki počasni in težki, se ti danes odvijajo s svetlobno hitrostjo. V vsakem primeru šteje vsak korak kot premik naprej in letos smo pri Simbiozi skupaj z našimi prostovoljci, starejšimi udeleženci in partnerji prehodili več milijonov korakov.

Z močjo sodelovanja je leto 2022 za Simbiozo leto največjih mejnikov in presežkov. Za vas smo pripravili največje mejnike letošnjega leta.

(Kliknite tukaj ali na to povezavo Infografika_2022_final)

S prihodnjim letom stopamo v dvanajsto leto od ustanovitve Simbioze. Že več kot desetletje si prizadevamo za krepitev enake dostopnosti vseživljenjskega učenja s poudarkom na učenju digitalnih veščin in kompetenc v vseh starostnih skupinah, v neformalnem ali priložnostnem učnem okolju, kjer ima medgeneracijsko sodelovanje pomembno vlogo. Lepo je, ko svet sodeluje, lepo je, ko sodelujejo med seboj generacije, še lepše pa je, ko se ozremo na našo prehojeno pot z največjim nasmeškom na obrazu. 

Zavedamo se, da nam ta pot brez vaše pomoči, dragi prijatelji, ne bi uspela. Še naprej bomo hodili po tej poti, saj v verjamemo, da je ključ prihodnosti v medgeneracijskem sodelovanju in vemo, da lahko le tako skupaj (z)gradimo boljši in lepši svet. Zato hvaležno brskamo po spominih in utrinkih našega leta, kjer se najde prav vsak izmed vas! 

V prihajajočem letu vam želimo, da hodite povezani, saj boste tako želi sadove čez celo leto. Naj vas na vaši poti spremlja srčnost, iskrenost in pogum, saj bo to najmočnejši gradnik zaupanja v vas, vašo ekipo in vaše delo. 

Vse poti so odprte za nove upe in želje ter velike načrte! Z iskrivim upanjem in otroško radovednostjo se veselimo leta 2023! 

Iskreno hvala za podporo in sodelovanje: Avto-moto Zveza Slovenija – AMZS, BTC d.d., Nova Ljubljanska banka – NLB, Google Slovenija, Huawei Slovenija, Zavarovalnica Sava, Telekom, Celtra, Digitalno Inovacijsko Stičišče Slovenije – DIHS, SRIP-Zdravje, Ikea Slovenija, A1, INCO Academy, Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport – Urad RS za mladino, Ministrstvo za javno upravo, Press Clipping, Služba Vlade Republike Slovenije za digitalno preobrazbo.

Sorodne objave

Dan varne rabe interneta: Pazljivo čez pasti!

Danes, 7. februarja obeležujemo dan varne rabe interneta, ki ga letos praznujemo že dvajseto leto zapored. Svetovno spletišče je že...

Dekleta s tehnološko iskrico iz Slovenije podrle rekord!

V projektu SparkDigiGirls, katerega namen je opolnomočiti kreativnost deklet z uporabo digitalnih tehnologij, smo v okviru programa ‘Izrazi svojo kreativnost...

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: Februar 2023

JANUAR se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – FEBRUAR. Med zavihkom ‘Dogodki’ lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Postani digitalni asistent ekipe Simbioza

Iščeš zanimivo prostovoljsko izkušnjo z dodano vrednostjo medgeneracijskega sodelovanja? Te navdušuje moderna tehnologija in obvladaš osnovne digitalne veščine? Potem je...