Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > MLADI > Hvala. Iz srca.

Letošnje leto se poslavlja, a počasi – kot najljubši sorodnik ali najboljši prijatelj na obisku, od katerega se še kar ne moremo posloviti. Saj veste: »kam se ti mudi?« in »saj imaš še čas!« ali »ura je komaj 11. zvečer«. Nekako tako se tudi mi ‘držimo’ letošnjega leta. A ne brez razloga.

Dragi naši,

vi ste razlog, da se tako težko poslovimo od letošnjega leta. Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo udeležbo na naših delavnicah in tečajih. Vsako sodelovanje z vami je za nas največ korak v pravo smer in s tem naš skupen uspeh. Veseli smo, da smo uspešno ohranjali z vami stik – tako v živo kot na daljavo. V letošnjem letu smo skupno izvedli 266 delavnic – skupaj se vas je na delavnice pridružilo 2288 udeležencev.

Z današnjim dnem se za nekaj kratkih počitniških dni od vas poslavljamo. Znova bomo odprli vrata in se z vami (po)veselili ob pridobivanju novih znanj v torek, 3. januarja 2023. V vmesnem času bomo elektronsko pošto spremljali in nobeno vaše vprašanje ali komentar ne bodo pozabljeni. Odzvali se bomo takoj, ko bo mogoče.

Preden se še dokončno poslovimo od letošnjega leta in vas, naši najljubši, vas prijazno spominjamo na prijavo delavnic in tečajev programa Tretja kariera JANUAR 2023. Celoten urnik s programom in podrobnostmi vsake posamezne delavnice si lahko ogledate v koledarju dogodkov na povezavi tukaj (ne pozabite izbrati mesec januar).

Prijave kot vedno sprejemamo na enega od načinov, preko spletne strani v koledarju dogodkov, mobilne aplikacije Magda, e-pošte lab@simbioza.eu, ali nas pokličete na tel. 040 778 475.

Za konec pa: 2022 se zdaj čisto zares poslavlja, a mi, ker vemo, da nas naslednje leto čakajo še lepši in slajši trenutki, pustimo, da to leto počasi za sabo zapira vrata. Vidimo se naslednje leto – s še večjimi iskricami v očeh in toplino v srcih. Želimo vam pogumen vstop v novo leto!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.