Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > MLADI > Hvala. Iz srca.

Letošnje leto se poslavlja, a počasi – kot najljubši sorodnik ali najboljši prijatelj na obisku, od katerega se še kar ne moremo posloviti. Saj veste: »kam se ti mudi?« in »saj imaš še čas!« ali »ura je komaj 11. zvečer«. Nekako tako se tudi mi ‘držimo’ letošnjega leta. A ne brez razloga.

Dragi naši,

vi ste razlog, da se tako težko poslovimo od letošnjega leta. Iskreno se vam zahvaljujemo za vašo udeležbo na naših delavnicah in tečajih. Vsako sodelovanje z vami je za nas največ korak v pravo smer in s tem naš skupen uspeh. Veseli smo, da smo uspešno ohranjali z vami stik – tako v živo kot na daljavo. V letošnjem letu smo skupno izvedli 266 delavnic – skupaj se vas je na delavnice pridružilo 2288 udeležencev.

Z današnjim dnem se za nekaj kratkih počitniških dni od vas poslavljamo. Znova bomo odprli vrata in se z vami (po)veselili ob pridobivanju novih znanj v torek, 3. januarja 2023. V vmesnem času bomo elektronsko pošto spremljali in nobeno vaše vprašanje ali komentar ne bodo pozabljeni. Odzvali se bomo takoj, ko bo mogoče.

Preden se še dokončno poslovimo od letošnjega leta in vas, naši najljubši, vas prijazno spominjamo na prijavo delavnic in tečajev programa Tretja kariera JANUAR 2023. Celoten urnik s programom in podrobnostmi vsake posamezne delavnice si lahko ogledate v koledarju dogodkov na povezavi tukaj (ne pozabite izbrati mesec januar).

Prijave kot vedno sprejemamo na enega od načinov, preko spletne strani v koledarju dogodkov, mobilne aplikacije Magda, e-pošte lab@simbioza.eu, ali nas pokličete na tel. 040 778 475.

Za konec pa: 2022 se zdaj čisto zares poslavlja, a mi, ker vemo, da nas naslednje leto čakajo še lepši in slajši trenutki, pustimo, da to leto počasi za sabo zapira vrata. Vidimo se naslednje leto – s še večjimi iskricami v očeh in toplino v srcih. Želimo vam pogumen vstop v novo leto!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec junij

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Tretji GIBAlni paket v sklopu projekta Simbioza GIBA 2024 je tu!

Dragi naši GIBAlci in GIBAlke, že tretji GIBAlni paket je tu, in tokrat je čas za MEDGENERACIJSKI KOLESARSKI IZZIV! Pridružite...

VSEEVROPSKA KAMPANJA – TEDNI DIGITALNIH VEŠČIN 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Simbioza Genesis, socialno podjetje se je tudi letos kot nacionalni koordinator za Slovenijo pridružila vseevropski kampanji Tedni digitalnih veščin 2024 – ALL DIGITAL Weeks...

Uvodni partnerski sestanek evropskega projekta CYBER SAFE SENIOR

Med 17. in 18. aprilom smo se v poljskem mestu Lodž udeležili prvega partnerskega sestankaevropskega projekta Cyber Safe Senior, na...