Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite izvedbe, ki bo v ponedeljek, 9. maja 2022 med 11.30 in 13.00. uro.

Delavnica je namenjena vsem tistim, ki dvomite v upravljanje z denarjem preko telefona ali računalnika in imate strah, da bi nepooblaščene osebe prišle do vaših sredstev. Zato vas vabimo, da se nam pridružite na delavnici in izvedeli boste, da vse skupaj sploh ni problematično in da je nezaupanje odveč. Ko boste enkrat preizkusili storitve plačevanja položnic preko vašega telefona, se boste zamislili, zakaj tega niste storili že prej. Zares je enostavno in še prihranek denarja za plačilo provizije na letni ravni ni zanemarljiv.  In to je le ena od storitev, ki vam bo prihranila pot do banke.

Vsebina delavnice: Razumevanje e-bančništva (kaj je e-bančništvo, razlika med navadnim, mobilnim in spletnim bančništvom, kaj je mobilna denarnica ipd.), Prednosti uporabe e-bančništva, Varnostni nasveti (gesla, prevare ipd.). Delali bomo na primeru NLB, vendar se delavnice lahko udeležite tudi vsi tisti, ki niste NLB komitenti. Princip in osnove e-bančništva so enake ne glede na to, za katero banko gre.

Delavnica bo potekala ONLINE, prijavite pa se lahko preko koledarja dogodkov na povezavi.

Na delavnico se lahko prijavite tudi preko naše mobilne aplikacije Magda, ali nas pokličete na tel. 040 778 475.

Prijavite se in si zagotovite mesto v skupini.

VSE ŽIVLJENJE SE UČIMO!

 

 

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.