Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SREČANJA KOORDINATORJEV PROJEKTA SIMBIOZE

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > SREČANJA KOORDINATORJEV PROJEKTA SIMBIOZE

Prejšnji teden smo se družili z lokalnimi in regionalnimi koordinatorji projekta Simbioza.

Da bo teden med 21. in 25. oktobrom lahko v celoti v znamenju Simbioze, in da bo vse potekalo tako kot more in je prav, je bil prejšnji teden v celoti v znamenju koordinatorjev projekta Simbioza. Lokalnih in regionalnih.

Odvila so se namreč štiri srečanja lokalnih in regionalnih koordinatorjev; v ponedeljek smo se med seboj spoznavali v Ljubljani, v torek smo se dobili v Mariboru, klepetali v Kopru v sredo, in se družili v Kranju v petek.

Srečanja so bila namenjena spoznavanju ekipe Simbioza s koordinatorji, in predvsem spoznavanju koordinatorjev med seboj. Lokalni koordinatorji, ki pomagajo pri koordinaciji projekta v svoji občini, so tako imeli priložnost spoznati regionalnega koordinatorja njihove regije, s katerim bodo v kontaktu naslednja dva meseca in obratno.

Na vsakem srečanju so članice ekipe Simbioza skozi krajšo predstavitev na kratko povedale nekaj informacij o projektu na sploh, opozorile na novosti letošnje Simbioze, predvsem pa predstavile, kaj so naloge koordinatorjev in kako bodo potekale priprave na projekt. Hkrati so koordinatorji lahko prevzeli tudi promocijsko gradivo, letake, zloženke in plakate, ki ga bodo lahko razdelili po lokacijah, za katere skrbijo.

Vsem koordinatorjem se že vnaprej zahvaljujemo za njihovo pomoč, saj bi brez njih Simbioza zelo težko obstajala. Projektu namenijo veliko svojega časa in energije, ko skrbijo, da je razdeljenega dovolj promocijskega materiala, da je na lokacijah dovolj prostovoljcev za izvedbo delavnic, in predvsem da so delavnice izpeljane uspešno. Hvala vam!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar