Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

TEDEN ODPRTIH VRAT: 27.8. – 31.8.2018

Nazaj
Simbioza > Novice > Simbioza BTC City Lab > TEDEN ODPRTIH VRAT: 27.8. – 31.8.2018

POLETJE zaključujemo aktivno! Bliža se novo šolsko leto, ko ponovno odpiramo vrata našim Simbioza članom, a pred tem vas vabimo na predstavitev programa v sklopu Tedna odprtih vrat! Predstavili vam bomo vse tečaje, ki jih izvajamo, in še kakšne zanimive aktivnosti.

Začnemo v ponedeljek, 27.8., in to že kar s predstavitvijo računalniških delavnic! Delamo na prenosnikih, naši izvajalci pa vam bodo predstavili, kaj vse zaobjema tečaj po sklopih: začetni, nadaljevalni in napredni. V torek nas čakajo pametni telefoni in tablice, v sredo pa prav tako pametni telefon (nadaljevalni) in digitalna fotografija. V četrtek predstavitve delavnic ni, saj nas obiščejo naši mladi počitnikarji iz Simbioza poletnih počitnic, v petek pa se vsi skupaj družimo na Medgeneracijskem srečanju! Osvežili se bomo s hladno pijačo ter sladkimi in slanimi prigrizki, predvsem pa poklepetali o minulem poletju in vseh dogodivščinah, ki so se nam pripetile.

Čisto vsak dan smo vam na voljo za različna informativna vprašanja o tečajih, ogledate in prelistate lahko naše priročnike (ter jih tudi kupite), vabljeni tudi na testiranje naših pametnih naprav in aplikacij, ki jih imamo v inovativnem središču: preizkusite ročne spretnosti v 3D igri na posebnem računalniku s senzorji Inštituta Jožefa Stefana – nabirali bomo jabolka in metali kocke v košaro, po tem lahko spoznate še svet virtualne resničnosti podjetja PanOptikum in si ogledate našo pametno kuhinjo Gorenje. Vrata Simbioza BTC City Lab-a odpiramo vsak dan ob 9:00 in zapiramo ob 17:00. 

Prisrčno vabljeni!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar