Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > ODRASLI > Tretja kariera – mesec januar

Z veseljem vam predstavljamo urnik dogodkov v okviru našega programa Tretja kariera za mesec januar.

Pripravili smo niz delavnic v živo, kjer bomo skupaj raziskovali ustvarjalne potenciale, kot na primer na delavnici CANVA ustvarjanje in urejanje slik preko aplikacije Snapseed, kjer se bomo podali v svet vizualnega izražanja. Več delavnic pa je tudi bolj praktične uporabe, kjer se bomo naučili razporejanja dokumentov, uporabe pametnega telefona, tablice, e-bančništva, digitalnega branja in še mnogo drugih stvari.

Pripravili smo vznemirljiv program za januar, kjer bomo skupaj raziskovali nove priložnosti in se povezali v duhu zimskega časa. Vsak nov dan je priložnost za novo začetno poglavje, še posebej v novem letu!

Delavnice V ŽIVO:

Delavnice NA DALJAVO:

Izberite si svojo delavnico in ne čakajte s prijavo!

Da bi vam zagotovili optimalno izkušnjo in da vaša mesta na dogodkih bodo zagotovljena, vas toplo vabimo, da se prijavite preko naše spletne strani ali aplikacije Magda. Če vam digitalno okolje predstavlja izziv, ne skrbite! Z veseljem vam nudimo pomoč in podporo preko različnih platform.

Za dodatne informacije in pomoč pri prijavah smo dosegljivi preko elektronske pošte lab@simbioza.eu ali telefona 040 336 311. Vaša vprašanja so vedno dobrodošla in z veseljem vam bomo pomagali.

Ne zamudite, mesta se hitro polnijo! Pridružite se nam na januarskih delavnicah, ki bodo polne novega zagona.

Ostanimo povezani tudi v zimskih hladnih dneh!

Prijeten začetek novega leta,
ekipa Simbioze

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec februar

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite in se prijavite.