Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > ODRASLI > TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE
Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas zahvaliti za druženje in učenje z nami. Simbioza bo aktivna tudi čez poletje in se vam bomo zagotovo javili s kakšnim zanimivim sporočilom tudi med počitnicami. Aktivni bomo na drugih projektih, ki so v teku in se pripravljali na nove. Nova sezona Tretje kariere se bo spet pričela v septembru in vas bomo že konec avgusta o programu obvestili po e-pošti in vas povabili k prijavam.
IN ČE ŠE NE VESTE 
Simbioza se je prijavila na javni razpis “Program za neformalno izobraževanje starejših od 55 let z osnovnimi digitalnimi kompetencami”. Na kratko rečeno, gre za razpis za unovčenje digitalnih bonov. Če bomo na razpisu izbrani kot izvajalec, boste pri nas lahko opravili izobraževanja in tako pridobili potrdilo, s katerim boste bon izkoristili za nakup digitalnih naprav za razvijanje računalniške in digitalne pismenosti (telefoni, tablice, računalniki, tiskalniki). Izid razpisa v tem hipu še ni znan, vendar vas bomo po prejemu odločbe takoj obvestili preko e-pošte.
Sledite nam na naši spletni strani med novicami in v mobilni aplikaciji Magda, nam pišite na lab@simbioza.eu ali nas pokličite na 040 778 475.
Želimo vam sproščujoče in prijetne počitnice in vas lepo pozdravljamo.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...