Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

V novembru ne zamudite tudi delavnic iz družine Adobe

Nazaj
Simbioza > Novice > MLADI > V novembru ne zamudite tudi delavnic iz družine Adobe

V mesecu novembru smo za vas v okviru Simbioza Digitalne Akademije pripravili tudi tri zanimive delavnice, na katerih se boste spoznali z osnovno uporabo dveh programov iz družine Adobe, in sicer na delavnici v sredo, 3. novembra 2021 se boste naučili obdelave fotografij v Adobe Photoshopu, se seznanili z različnimi tehnikami obdelave fotografij (porezava, kontrast, saturacija, filtri, …) in na praktičnih primerih spoznali njihovo uporabo.

Na delavnici v sredo, 10. novembra 2021 boste v Adobe Photoshopu oblikovali preproste animirane slike ti. GIF-e. S pridobljenim znanjem boste tako lahko oblikovali svoje GIF-e in jih delili na družbenih omrežjih ali pa jih uporabili na svoji spletni strani.

V sredo, 17. novembra 2021 pa se boste naučili še, kako oblikovati preproste dvostranske vizitke v programu  Adobe Illustrator.

Vse delavnice bodo potekale ONLINE, in sicer vsakič od 17.00 do 18.30 ure (2 pedagoški uri).

Za udeležbo na delavnicah je potrebno osnovno znanje programov (Adobe Photoshop, Adobe Illustrator) in seveda naložen program Adobe Photoshop oziroma program Adobe Illustrator na vašem računalniku.

Za prijavo na delavnice kliknite TUKAJ.

Dan pred delavnico boste preko elektronske pošte prejeli povezavo do delavnice in vsa potrebna navodila. Delavnica je brezplačna za udeležence do vključno 29 let in iskalce zaposlitve. Za ostale je delavnica plačljiva. Cena: 10 EUR. Delavnice so javne. Delavnica bo snemana in fotografirana.

Vse življenje se učimo!

Delovanje Simbioza Genesis, socialno podjetje je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

Sorodne objave

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Dekleta in ženske v poklicih STEM: Napake so dovoljene, kar šteje, je pogum

Velik potencial za navduševanje deklet za področja STEM in premagovanje ovir v inženirskih poklicih imata sodelovanje in podpora uveljavljenih inženirk...