Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

VABILO ZA NOVINARSKO KONFERENCO SIMBIOZA GIBA 2019

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > VABILO ZA NOVINARSKO KONFERENCO SIMBIOZA GIBA 2019

Pričenja se že 6. sezona vseslovenske akcije Simbioza Giba 2019. Vabilo na novinarsko konferenco pred začetkom šeste sezone.

Spoštovani,

V torek, 8. oktobra 2019 vas vljudno vabimo na novinarsko konferenco pred začetkom šeste sezone SIMBIOZA GIBA – največjega nacionalnega prostovoljskega projekta ozaveščanja ter spodbujanja k udeležbi v gibalno-športnih aktivnostih prek medgeneracijaskega sodelovanja.Novinarska konferenca, s pričetkom ob 11. 00 uri, bo potekala  v prostorih Simbioze Genesis, socialnega podjetja na Letališki 3 v Ljubljani (BTC, spodnja etaža Emporiuma). 

Simbioza GIBA akcija bo letos, glede na rekordno število trenutno zbranih prijav različnih lokacij gibanja (vadba na prostem, plavanje, ples, pohodi, igre z žogo in še mnogo več) in izjemen odziv udeležencev in udeleženk, gotovo še presegla lanskoletne rekorde. V petih letih akcije smo v gibanju že združili skoraj 100 000 udeležencev, ki so v vseh petih sezonah gibali na kar 2 380 različnih lokacijah po vsej Sloveniji.

Prepričani smo, da bo slogan Simbioza GIBA akcije »Vse življenje se gibamo!«  zagotovo ponovno povezal Slovenijo v skrbi za zdravje in v promociji aktivnega življenjskega sloga tudi v letu 2019.

Dogodke in aktivnosti pred prihajajočim tednom akcije Simbioza Giba 2019, ki bo potekala od 14. do 21. 10. 2019, bosta predstavili direktorica Simbioze Genesis, socialnega podjetja, Katja Pleško in vodja projektov, Brigita Dane.

Vabljeni na prijetno druženje!

Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 040 336 31 in na elektronskem naslovu ana.pavlic@simbioza.eu.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar