Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

ZAKLJUČEK SIMBIOZA GIBA 2018

Nazaj
Simbioza > Novice > Simbioza Giba > ZAKLJUČEK SIMBIOZA GIBA 2018

Ljubljana, 22.10. 2018

Teden se je hitro obrnil in danes smo obeležili tudi uraden veliki finale naše vseslovenske medgeneracijske športno-rekreacijske akcije Simbioza Giba! Družili smo se z vrtcem Hansa Christiana Andersona ter njihovimi babicami in dedki v kreativnem otroškem mestu Minicity Ljubljana! Z nami so bili tudi predstavniki partnerjev dogodka, za domače tone pa je poskrbel Simon iz Glasbena šola BUČAR, poleg tega se nam je pridružila še ekipa RTV Slovenija, ki je o naši akciji že poročala na dnevniku ob 13h na prvem – preverite sami, kaj so povedali naši mladi gibalci (KLIK: https://4d.rtvslo.si/arhiv/prvi-dnevnik/174570362).

HVALA vsem lokacijam, koordinatorjem, mladim in starejšim, kakor tudi partnerjem projekta in ekipi Simbioza projekta, ki je več mesecev snovala projekt, da smo lahko letos podrli REKORD iz leta 2015 – in brezplačno gibali na 536 lokacijah (+ lokacije še vpisujejo svoje aktivnosti, tako da se zna številka še povečati)! 
Iz vseh lokacij prihajajo fotoutrinki, kakor tudi pozitivni vtisi sodelujočih. Spremljajte naš FB profil, kjer objavljamo navdušujoče fotografije in pozitivne zapise koordinatorjev Simbioza Giba lokacij.

Spodaj si lahko ogledate video s fotoutrinki nekaterih Simbioza Giba lokacij z glasbeno podlago – himno Simbioza Giba ter fotogalerijo utrinkov zaključnega dogodka.

HVALA in se vidimo spet v gibalni akciji Simbioza Giba 2019 – med generacijami!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar