Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

ZIMA, ZIMA BELA…FEBRUAR V MEDGENERACIJSKEM CENTRU!

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > ZIMA, ZIMA BELA…FEBRUAR V MEDGENERACIJSKEM CENTRU!

Zimski čas in mrzle temperature zunaj nam dajejo enkratno priložnost, da še pred pomladjo nadoknadimo računalniška znanja in veščine!

Zimski čas in mrzle temperature zunaj nam dajejo enkratno priložnost, da še pred pomladjo nadoknadimo računalniška znanja in veščine! Pri Simbiozi tudi ta mesec organiziramo vrsto aktivnosti, za katere verjamemo, da vam bodo polepšale februar.

Preko spodnjega obrazca se tako lahko prijavite na začetni in nadaljevalni tečaj uporabe računalnikazačetni in nadaljevalni tečaj uporabe pametnega telefonatečaj uporabe tabličnega računalnikadelavnico internet malo drugače in še več!

Ta mesec izpostavljamo začetni in nadaljevalni tečaj angleškega jezika, ki ga izvajajo študentje Filozofske fakultete v Ljubljani. V kolikor želite izpopolniti vaš besedni zaklad in izgovorjavo, nas le obiščite!

Dobrodelna delavnica Kvačkaj in pomagaj se je prav tako izkazala za zelo priljubljeno. Tiste ki znate kvačkati in tiste, ki bi se tega radi naučili,  vljudno vabimo na delavnico, ki bo v februarju potekala vsak četrtek od 13:00 do 15:00! Na delavnici se bo iz različnih materialov (med drugim tudi trakov iz plastičnih vrečk in ostalih recikliranih materialov) kvačkalo izdelke, ki se jih bo kasneje prodalo na dražbi, celoten dobiček pa bo šel v dobrodelne namene!

Jutranja telovadba, na sporedu vsak torek in četrtek od 9:00 do 10:00 je za vse, ki se želite razgibati in aktivno pričeti dan. Vaje so prilagojene in primerne tudi za vse, ki imajo probleme s sklepi ali podobnimi zdravstvenimi težavami.

Prijave sprejemamo preko obrazca, za kakršnakoli vprašanja ali informacije pa nas lahko pokličete tudi na 040 336 311, ali pa nam pišete preko elektronske pošte na naslov mgc@simbioza.eu.

Se vidimo!

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar