Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

10 razlogov za uporabo orodja za množično obveščanje

Nazaj
Simbioza > Novice > Simbioza BTC City Lab > 10 razlogov za uporabo orodja za množično obveščanje

Najbolj pogost nasvet manjšim podjetjem je, da si zgradijo svojo e-mailing listo, preko katere bo svoje uporabnike/stranke obveščalo o novostih, aktualnem dogajanju in nenazadnje o svojih storitvah in produktih. Obstaja vrsta spletnih orodij, ki ponujajo množično obveščanje, mi pa vam v nadaljevanju predstavljamo najbolj poznano in znano orodje- Mailchimp in prvih 10 razlogov za njegovo uporabo.

  1. Mailchimp je (do določene stopnje) zastonj! Na vašo listo lahko shranite 2.000 naročnikov, pošljete pa lahko 12.000 elektronskih sporočil mesečno. Program ponuja tudi Paypal možnost sprotnega plačevanja v primeru, da bi potrebovali večji zakup emailov ali imeli na listi večje število naročnikov.

  2. Enostavno je implementirati in dodati naročilo na vaše  e-novičke na Facebook ali spletno stran. Mailchimp vam ponudi HTML kodo, ki jo enostavno dodate vaši spletni strani kot vtičnik.

  3. Mailchimp novice se zlahka označijo, novicam pa zlahka dodate logotipe in barve podjetja.

  4. Organiziranje večjega števila prijavnih list. Zelo enostavno je tudi ločiti različne prijavne liste, kar vam omogoča, da boljše dosežete vašo ciljno publiko.

  5. Mailchimp vam ponuja številne predloge. Izbirate lahko med ogromnim številom predlog in med 40 osnovnimi postavitvami. Najdejo se tudi predloge za iPhone in Android.

  6. Mailchimp vam ponuja koristno analizo podatkov. Ko pošljete kampanjo, ji lahko sledite, kolikokrat je bila odprta in kolikokrat so nanjo kliknili. Potem lahko te podatke primerjate z odstotki v vaši panogi.

  7. Mailchimp vam ponuja aplikacije tako za iPhone telefone kot za Androide in tako ne boste nikoli ostali nepovezani.

  8. Vi se odločite kateri dan in katero uro bodo vaše e-novice poslane.

  9. Preden pošljete e-novice, si jih lahko pošljete na e-mail in se tako prepričate, da je izgled tak, kot ste si zamislili.

  10. Dolg list integracije drugih ponudnikov.

Kaj še čakate? Uporabo tega preprostega in enostavnega orodja se lahko naučite tudi z nami, v 4-urni delavnici Spletno orodje za obveščanje. Kaj vse se bomo naučili si lahko preberete TUKAJ,  na delavnico pa se lahko prijavite TUKAJ.

Vir članka: http://www.elirose.com/2012/02/mailchimp-newsletter/

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.