Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

6 nasvetov za super spletno stran

Nazaj
Simbioza > Novice > Simbioza BTC City Lab > 6 nasvetov za super spletno stran

Čudežna palčka s katero boste ustvarili kvalitetno, uporabno in privlačno spletno stran, ne obstaja. Obstajajo pa nasveti, ki vam lahko pri tem pomagajo.

6 nasvetov za super spletno stran:

  1. Spletna stran se mora hitro naložiti. Počasno nalaganje posameznih zavihkov, fotografij in opisov je za uporabnika moteče in je pogosto razlog, da predčasno zapusti vašo spletno stran.

  2. Preprosta in jasna navigacija. Uporabnik se ne sme »izgubiti« v džungli vsebin na vaši spletni strani.

  3. Uporabljajte slike majhnega formata. Velike slike morda izgledajo čudovito, a kaj ko uporabnik zapusti vašo stran še preden se uspejo naložiti.

  4. Bodite pozorni pri izbiri barv za vašo spletno stran. Različne barve nosijo različna sporočila in kaj hitro se lahko zgodi, da uporabniku nehote sporočate nekaj, kar je v popolnem nasprotju s podobo vašega podjetja ali dejavnosti.

  5. Bodite pozorni pri črkovanju in nikoli ne dovolite, da vaša spletna stran vsebuje slovnične napake. Za večino uporabnikov slovnične napake na spletni strani zmanjšajo njeno kredibilnost.

  6. Poskrbite, da vse povezave na vaši spletni strani delujejo. Zastareli linki, ki uporabnika usmerjajo na strani, ki ne obstajajo več, uporabniku sporočajo, da svoji spletni strani ne posvečate pretirane pozornosti. Zakaj bi jo potem oni?

Torej, spletna stran mora biti enostavna za uporabo, preprosta a ne dolgočasna, jasna za uporabnika in redno posodabljana. Poleg tega je pomembno tudi, da uporabite pravo barvno kombinacijo, da se vaše slike hitro naložijo,… toliko nasvetov, vi pa zaenkrat ne veste niti kako bi se lotili prvih korakov? Udeležite se naše delavnice spletne predstavitve, ki bo 15. novembra- več informacij in prijava TUKAJ.

Sorodne objave

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Dekleta in ženske v poklicih STEM: Napake so dovoljene, kar šteje, je pogum

Velik potencial za navduševanje deklet za področja STEM in premagovanje ovir v inženirskih poklicih imata sodelovanje in podpora uveljavljenih inženirk...