Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Izpostavljeni > 5 NAČINOV UPORABE EXCELA NA DELOVNEM MESTU
  1. Oblikovanje odličnih tabel
    Excel omogoča podjetjem, da odklenejo potencial njihovih informacij z uporabo formul čez celo preglednico. Podatek je vložen v samostojne okvire ali celice, ki se povezujejo v vrste in kolumne. Tako predstavljene podatke je enostavno razvrščati in pripraviti za vizualni prikaz.
      
  2. Oblikovanje podatkov v tabelah
    Podatke v tabelah lahko enostavno prikažete po pomembnih informacijah, če jih ločite po barvah ter krepki ali ležeči pisavi. Excel vam ponuja res neizmerno število nalog, npr. lahko prikažete enostavne ikone, ki predstavljajo podatke, lahko primerjate podatke, strani ali iščete dvojnike.
     
  3. Pomoč pri iskanju trendov
    Ko predstavite informacije v preglednicah, jim lahko dodate povprečne vrednosti in tako ugotovite, kakšni so trendi ali napovedi sprememb. Taki podatki pa lahko neizmerno pomagajo podjetjem, ki se želijo hitro prilagajati trgu.
     
  4. Združi vse podatke
    V Excelu lahko združite različne dokumente in jih imate na istem mestu. V program lahko vnesete tudi tekst, slikovno gradivo in različne preglednice.
     
  5. Dostop do spleta
    Excel je dostopen na spletu v okviru Microsoft Office programov. Z mobitelom, tabličnim računalnikom ali prenosnim računalnikom se enostavno povežete in že lahko delate naprej!Naučite se učinkovito uporabljati podatke! Za vas smo v januarju in februarju pripravili paket delavnic na temo Excela.

Prva 4-urna začetna delavnica se začne v torek 10.1.17, ob 17h! Pri nas po koncu tečaja lahko opravite tudi certificiranje za Microsoft Office Specialist.

Za prijave in več informacij o sami delavnici skočite na našo spletno stran TUKAJ. Na delavnice pa se lahko prijavite TUKAJ. Da Excel na delovnem mestu ne bo več prevelik izziv! 🙂

Vir: http://learn.filtered.com/blog/5-key-uses-of-excel-in-the-work-place

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Oddajte svoj komentar