Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

PESTER JUNIJ. ZA MLADE IN MLADE PO SRCU.

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > PESTER JUNIJ. ZA MLADE IN MLADE PO SRCU.

V “Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijskem centru” ni nikoli doglčas! Ne zamudite katere od odličnih priložnosti – brezplačno počitniško varstvo, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana ter brezplačne računalniške delavnice Simbioza mojstrov!

 – Pester JUNIJ –
Pri nas nikoli ni dolgčas. In tudi junija ne bo. Kot ponavadi, smo tudi tokrat pripravili pestro dogajanje tako na rekreacijskem, izobraževalnem in svetovalnem področju. Pridružite se nam na jutranji telovabi, namiznem tenisu, zdravstvenem in zaposlitvenem kotičku in mnogih drugih aktivnostih. Preverite CELOTEN URNIK.

– Brezplačno počitniško varstvo za otroke –
Pripravljamo počitniško varstvo za otroke od 1. do 5. razreda osnovne šole, ki ga sofinancira Mestna občina Ljubljana. Enotedenske delavnice bodo potekale čez celo poletje, zvrstili pa se bodo naslednji tematski tedni: umetniški teden, športni teden, teden za naravo in teden princesk in princev. Pohitite z rezervacijo za vašega otroka ali vnuka! Kliknite za več informacij.

– Brezplačne računalniške delavnice-
Simbioza mojstri pripravljajo brezplačne računalniške delavnice od 17. do 19. junija v dveh terminih dnevno: 9.00-11.30 in 16.00-18.30. Pokličite na 040 336 311 za več informacij o delavnicah in prijavo.

– NOVO: Bonjour! – tečaj francoščine –
Za vas smo pripravili začetni tečaj francoščine, ki bo potekal ob ponedeljekih od 14.30 do 16.00. Poudarek bo na praktični rabi jezika v vsakdanjem življenju in pogostih izrazih. Tako boste v Parizu lahko poklepetali z domačini, v francoščini naročili rogljiček ter občutili zares pravo vzdušje. Pokličite nas na 040 336 311 ali pišite na [email protected] za več informacij in prijavo. Cena na mesec je le 15 EUR.

Sorodne objave

TRETJA KARIERA ODHAJA NA POČITNICE

Danes je uradno zadnji dan programa Tretja kariera v sezoni 2021/2022 in se ob tej priložnosti želimo vsakemu od vas...

PREDPOČITNIŠKI PROGRAM TRETJA KARIERA JUNIJ 2022

Obveščamo vas, da je na naši spletni strani med Dogodki že objavljen nov urnik delavnic v juniju, s katerim zaključujemo...

Uvodni sestanek evropskega projekta HEAL

Med 11. in 12. majem smo gostili prvi  partnerski sestanek evropskega projekta E-HEALth Literacy – E-zdravstvena pismenost (HEAL)  na katerem...

SPOZNAJTE PREDNOSTI E-BANČNIŠTVA

Če se še niste udeležili naše delavnice na temo spoznavanja prednosti E-bančništva imate v maju ponovno priložnost, da se udeležite...

Oddajte svoj komentar