Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

Počitniški pozdrav in zaključek programa Tretje kariere

Nazaj
Simbioza > Novice > Mobilna aplikacija Magda > Počitniški pozdrav in zaključek programa Tretje kariere

Obveščamo vas, da je “šolsko” leto Simbioza Tretja kariera 2020/2021 pri koncu, zato se do jeseni z izvedbo delavnic poslavljamo, a le začasno. Brez skrbi, tudi čez poletje se vam bomo z obvestilniki redno javljali. 

Najprej bi se vam želeli zahvaliti za vaše zaupanje in sodelovanje na naših dogodkih. Zaradi vašega zanimanja smo v samo v obdobju od 1. januarja do konca junija 2021 izvedli 60 dogodkov, na katere se je prijavilo nekaj manj kot 1000 udeležencev. Ustavile nas niso niti epidemijske razmere, saj smo program delavnic preselili v virtualno okolje. Navdušeni smo, kako ste se delu na daljavo tako lepo prilagodili in ga na koncu prepoznali tudi kot zelo učinkovit način učenja. Del izvedb delavnic na daljavo bomo ohranili tudi vnaprej, del pa bomo izvajali tudi v živo, v kolikor bodo to dopuščale razmere pandemije covid-19.

Za novo sezono Tretja kariera 2021/2022 že pripravljamo program aktivnosti z nekaj novostmi, tako organizacijskih kot vsebinskih. Da bi program lahko čim bolj približali in prilagodili vam, udeležencem, vas vabimo, da pri pripravi našega programa aktivno sodelujete tudi vi.

V ta namen vam pošiljamo spletni anketni vprašalnik in vas vabimo, da ga izpolnite. Vprašalnik izpolnite preko naše spletne strani tukaj

Vprašalnik je anonimen, nezahteven in kratek. Po izpolnitvi preprosto pritisnete gumb “Oddaj”, mi pa bomo vaše pobude in predloge v čim večji meri poskušali upoštevati pri organizaciji in oblikovanju programa. V rubriki “Imate kakšna priporočila, predloge izboljšav ali splošne pripombe glede delavnice?” nam prosimo sporočite tudi vaša razmišljanja in vas hkrati prosimo, da navedete tudi, katero od delavnic ste ocenjevali. V primeru, da bi želeli oceniti in komentirati več različnih delavnic, lahko anketo izpolnite tudi večkrat.

Še enkrat velika hvala za vaš doprinos, da Simbioza živi svoje poslanstvo in skupaj z vami raste. Želimo vam prijetne počitnice. Naužijte se poletnega sonca, svežega zraka, morskih radosti, sladkih pridelkov, skratka vsega dobrega, lepega in stvari, ki vas razveseljujejo in polnijo vaše baterije.

Kot pa velja naš slogan na vsakem koraku z vami povezujemo: Energijo mladosti in izkušnje modrosti.

Sorodne objave

22. Festival za tretje življenjsko obdobje konec septembra v Cankarjevem domu

V Cankarjev dom v Ljubljano od 27. do 29. septembra prihaja že 22. Festival za tretje življenjsko obdobje (F3ŽO), največji...

TRETJA KARIERA 2023/2024 – OKTOBER 2023

Jesen je v polnem razmahu in pri Simbiozi smo polni energije in novih idej. Z veseljem vam sporočamo, da je...

V SEPTEMBRU ZAČENJAMO NOVO SEZONO TRETJA KARIERA 2023/2024

Poletje se počasi poslavlja, pri Simbiozi pa že pridno kujemo načrte za novo sezono. Z veseljem vam sporočamo, da je...

Postani Simbioza prostovoljec

Iščeš zanimivo prostovoljsko izkušnjo z dodano vrednostjo medgeneracijskega sodelovanja? Te navdušuje moderna tehnologija in obvladaš osnovne digitalne veščine? Potem je...