Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

POSTANI TRENER/KA NEFORMALNEGA IZOBRAŽEVALNEGA PROGRAMA PODJETNIŠKE VEŠČINE ZA ŽENSKE V DIGITALNEM SVETU – URESNIČIMO IDEJE

Nazaj
Simbioza > Novice > MLADI > POSTANI TRENER/KA NEFORMALNEGA IZOBRAŽEVALNEGA PROGRAMA PODJETNIŠKE VEŠČINE ZA ŽENSKE V DIGITALNEM SVETU – URESNIČIMO IDEJE

Za izvedbo 25-urnega, neformalnega izobraževalnega programa, ki inovativno združuje tri pomembna področja, in sicer DIGITALNE VEŠČINE, PODJETNIŠKO MIŠLJENJE IN SPOSOBNOST VODENJA PROJEKTOV, vabimo v naše vrste VISOKO MOTIVIRANE OSEBE, ki bi se želele USPOSOBITI ZA CERTIFICIRANE TRENERJE OZIROMA TRENERKE PROGRAMA URESNIČIMO IDEJE.

V okviru evropskega projekta Erasmus+ Enterpreneurship for Women in Digital World – podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu, ki strmi k izboljšanju digitalnih in podjetniških veščin žensk, z namenom prispevati k njihovi uspešnejši zaposljivosti, smo Simbioza  skupaj s partnerskimi organizacijami iz Litve, Nemčije in Grčije, razvili edinstven izobraževalni program Uresničimo ideje, ki je namenjen ženskam, ki si želijo izboljšati svoje veščine projektnega vodenja skozi uporabo informacijsko-komunikacijskih veščin.

Na uvodnem 12-urnem izobraževanju, ki bo potekalo v petek, 29. maja 2020, med 16.00 in 20.30 uro in v soboto, 30. maja 2020, med 9.00 in 15.00 uro, v Simbioza BTC City Lab-u, Letališka cesta 3 v Ljubljani, se boste seznanili z vsebino programa, učnim procesom, učnimi moduli in osvojili celovito praktično in teoretično znanje (tudi če nimate predhodnih izkušenj), ki vam bo pomagalo pri vašem nadaljnjem samostojnem delu kot trener/ka programa Uresničimo ideje.

V okviru intenzivnega dvodnevnega izobraževanja vam bomo predstavili podroben učni načrt za izvedbo usposabljanja udeleženk (vsebina posameznih učnih modulov). Preko različnih pristopov in metod bomo razvijali vaše veščine za usposabljanje oziroma za poučevanje drugih (kako se pripraviti na izvedbo, kako uspešno voditi usposabljanje, kako motivirati udeleženke, delo v skupinah, individualno delo, specifike poučevanja oziroma prenosa znanja na ciljno skupino, motivacija, ohranjanje pozornosti in zbranosti itd.), s poudarkom na interaktivnem podajanju izobraževalnih vsebin ter vam demonstrirali rabo specifičnih in inovativnih učnih orodij in pripomočkov, ki jih boste uporabljali kot trener oz. trenerka izobraževalnega programa Podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu – Uresničimo ideje.

Seveda pa bo po končanem izobraževanju in usposabljanju v živo potrebno malo trenirati še domaJ. Potem se bomo vsi skupaj srečali še na daljavo (online), kjer bomo skupaj rešili izzive in odprta vprašanja.

Zagotavljamo vam, da boste po končanem usposabljanju, pripravljeni na samostojno in suvereno vodenje neformalnega izobraževalnega programa Podjetniške veščine za ženske v digitalnem svetu – Uresničimo ideje, v katerem bo vaša vloga – trenerja/ke ključnega pomena, saj bo vaša naloga poleg profesionalne in odgovorne izvedbe učnega kurikuluma, v skupini vzpostaviti dinamičen in interaktiven odnos, ki bo temeljil na medsebojnem zaupanju vseh udeleženih v učnem procesu.

Če se želite preizkusiti kot trener/ka neformalnega izobraževalnega programa Uresničimo ideje, ki bo ženskam iz ranljivih skupin, pomagal krepiti, razvijati in izpopolnjevati digitalne in podjetniške veščine na njihovi poti k boljšim zaposlitvenim možnostim, imate sedaj odlično priložnost za vključitev v brezplačno usposabljanje.  

Prepričani smo, da bo vaša odločitev, da se nam v projektu pridružite, pomagala tudi vam na vaši karierni poti, saj boste poleg tega, da boste POSTALI CERTIFICIRANI TRENER OZIROMA TRENERKA PROGRAMA URESNIČIMO IDEJE, pridobili bogate izkušnje kot predavatelj/ica ter ob tem hkrati krepili in razvijali tudi vaše socialne kompetence.

Prijave sprejemamo najkasneje do srede, 27. maja 2020 na povezavi: TUKAJ. Za dodatne informacije smo vam na voljo na info@simbioza.eu in telefonu 040-336-311.

STOPITE V STIK Z NAMI IN TUDI VI URESNIČITE IDEJE SKUPAJ Z NAMI!

Delovanje Simbioza Genesis, socialno podjetje je delno financirano s strani Urada Republike Slovenije za mladino.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec marec

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Mednarodni dan žensk in deklet v znanosti: Pogumno naprej!

Danes, 11. februarja, ozaveščamo o vlogi žensk v znanosti in spodbujamo odločitev za karierno pot v STEM poklicih.

Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju

Število spletnih pasti raste: Dan varne uporabe interneta letos posvečen spletnemu nasilju   Dan varne uporabe interneta, ki ga obeležujemo...

ŠIRIMO EKIPO: Postanite glas Simbioze!

V uigrano ekipo Simbioze vabimo nove kadre - tako tehnološke kot besedne navdušence. Prijave sprejemamo do 9. februarja 2024.