Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

SIMBIOZA POČITNIŠKO VARSTVO 2020

Nazaj
Simbioza > Novice > OTROCI > SIMBIOZA POČITNIŠKO VARSTVO 2020

Z veseljem vas obveščamo, da smo se odločili, da bomo tudi letos organizirali Simbioza počitniško varstvo, ki bo tako kot lani potekalo v Simbioza BTC CITY Lab-u, Letališka cesta 3 v Ljubljani. Seveda pa je letošnja izvedba počitniškega varstva odvisna od razvoja situacije z COVID-19.

Ker želimo vašim malim nadobudnežem omogočiti, kar se da varno počitnikovanje, bomo skrbno spremljali epidemiološko stanje in dosledno upoštevali navodila pristojnih organov, hkrati pa bomo seveda poskrbeli za veselo in zabavno počitnikovanje pri nas, saj bomo tudi letos v okviru Simbioza počitniškega varstva, pripravili najboljšo zabavo v mestu.

TRENUTNO RAZPISANI TERMINI SIMBIOZA POČITNIŠKO VARSTVO 2020:

1. termin: od 29. 6. 2020 do 3. 7. 2020

2. termin: od 6. 7. 2020 do 10. 7. 2020

3. termin: od 17. 8. 2020 do 21. 8. 2020

4. termin: od 24. 8. 2020 do 28. 8. 2020

TRENUTNA OMEJITEV ŠTEVILA OTROK V POSAMEZNEM TERMINU POČITNIŠKEGA VARSTVA:

10 otrok.

LOKACIJA:

Simbioza BTC City Lab, Letališka 3, 1000 Ljubljana (spodnja etaža Emporiuma)

Okviren program Simbioza počitniško varstvo 2020

Tako kot že vrsto let zapored bomo poskrbeli, da se bodo vaši otroci počutili dobro in varno v naši družbi. Z različnimi dnevnimi izzivi bomo spodbujali njihov raziskovalni duh, domišljijo in kreativnost, predvsem pa si želimo, da spoznajo nove prijatelje, se igrajo, sprostijo in zabavajo… in verjemite nam, pri nas ni nikoli dolgčas! Naši Simbioza počitnikarji bodo obiskali nadvse zabavno šolo programiranja LEGO WeDo 2.0, kot vsako leto bomo tudi letos obiskali  naše prijatelje gasilce, vojake, policaje, ki vedno poskrbijo za telesno aktivnost na prostem. Obljubimo, da se bomo veliko gibali na prostem, če pa bodo razmere dopuščale bomo zagotovo pokukali in se ohladili v gledališču, se odpravili v “nori” znanstveni laboratorij ter se prepustili soju žarometov v televizijskem studiu…”Odrajžali” pa bomo zagotovo še kam drugam! Podroben program po dnevih bo objavljen kmalu!

CENA POČITNIŠKEGA VARSTVA 2020:

Program počitniškega varstva obsega dnevne aktivnosti med 7.30 in 16.30 uro in je namenjen otrokom med 6 in 12 letom starosti.

  • Cena za early bird prijavo in plačilo do 31. maja 2020 je 95 EUR/termin.
  • Cena za prijavo in plačilo od 1. junija do 7. junija je 110 EUR/termin.
  • Cena za prijavo in plačilo od 7. junija naprej je 125 EUR/termin.

Cena z že vključenim DDV vključuje: zajtrk, kosilo, malico, izvedbo delavnic, material, LPP prevoz, vstopnine in pedagoško vodenje.

PRIJAVNI OBRAZEC JE NA VOLJO TUKAJ.

V primeru nezadostnega števila prijav, poslabšanja epidemioloških razmer oziroma ob morebitni vzpostavitvi drugačnih ukrepov si pridružujemo pravico do odpovedi razpisanih terminov oziroma Simbioza počitniškega varstva 2020. Hvala za razumevanje!

Vsekakor se bomo potrudili po naših najboljših močeh, da se ponovno ali prvič srečamo z vašimi nadobudneži in skupaj z njimi preživimo tudi letošnje počitnice kar se da zabavno, veselo in seveda predvsem varno.

Se vidimo:).

Mi že komaj čakamo!

 

Sorodne objave

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...

Tretja kariera – mesec april

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Dekleta in ženske v poklicih STEM: Napake so dovoljene, kar šteje, je pogum

Velik potencial za navduševanje deklet za področja STEM in premagovanje ovir v inženirskih poklicih imata sodelovanje in podpora uveljavljenih inženirk...