Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

TRETJA KARIERA – DELAVNICE NOVEMBER

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > TRETJA KARIERA – DELAVNICE NOVEMBER
Tudi v NOVEMBRU imamo za vas, dragi naši tretjekarierniki, pester nabor delavnic in za vsakogar se bo našlo nekaj zanimivega.
Na hitro preletimo urnik, več podrobnosti o delavnicah pa seveda na naši spletni strani med DOGODKI in med “Dogodki/Simbioza dogodki” v mobilni aplikaciji Magda.
DELAVNICE V ŽIVO:
  • MOJ PAMETNI TELEFON – začetni tečaj – ponedeljki med 9.30 in 11.00
  • RAČUNALNIK MOJ PRIJATELJ – začetni tečaj – srede med 9.30 in 11.00
  • MOJ PAMETNI TELEFON – nadaljevalni tečaj – četrtki med  9.30 in 11.00
  • MOJ PAMETNI TELEFON – napredni tečaj – četrtki med 11.30 in 13.00

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

DELAVNICE NA DALJAVO:
  • PONEDELJKI med 9.30 in 11.00 so še vedno rezervirani za obnovitvene delavnice MOJ PAMETNI TELEFON in med 11.30 in 13.00 za spoznavanje SIMBIOZINE MOBILNE APLIKACIJE MAGDA.
  • ob TORKIH med 11.30 in 13.00 bodo delavnice z različnimi vsebinami uporabe pametnih telefonov za naprednejše uporabnike, več med DOGODKI.
  • ob SREDAH med 9.00 in 10.30 še vedno telovadimo, da OSTANEMO FIT.
  • ob PETKIH med 9.00 do 10.30 ostajajo na programu priljubljene MISELNE IGRE, med 9.30 in 11.00 pa sta na programu tudi dve ponovitvi uspešnih delavnic in sicer: UREJANJE VIDEOPOSNETKOV Z APLIKACIJO QUIK in MALE DNEVNO UPORABNE APLIKACIJE.

NOVE DELAVNICE na daljavo:

  • vseh 5 TORKOV od 9.00 do 10.30 bo potekal sklop interaktivnih delavnic o UMETNOSTNI ZGODOVINI s predavateljico Jasmino Kranjc Kotnik.
  • dva PETKA v jutranjem terminu sta na sporedu delavnici SPOZNAJMO WIKIPEDIJO s predavateljem Andrejem Žoharjem in TRENDI V PREHRANI IN NAKUPU ŽIVIL s predavateljico Tatjano Kruder.
 
POZOR!!!
Napovedujemo nov program v okviru akcije S spletom naproti letom, ki ga bomo začeli izvajati v začetku prihodnjega leta. Želimo vam ponuditi nove vsebine in znanja in da bi program res pripravili čim bolj po vaši meri, imate priložnost, da ste kreativni z idejami in nam pomagate z vašimi predlogi in mnenji. V ta namen vam pošiljamo kratek anketni vprašalnik, ki ga prosimo izpolnite in čimprej delite z nami vaša razmišljanja. V sklopu te akcije že v novembru pripravljamo  prvo testno delavnico temo spletne televizije, ki bo potekala v ŽIVO, in sicer v torek, 16. novembra 2021 med 9.30 in 11.00 v Simbioza BTC City Labu.  Delavnico je zasnoval in jo bo tudi vodil naš Gorazd. Število mest je omejeno, zato se čimprej prijavite preko e-pošte lab@simbioza.eu ali na tel.: 040 778 475.

Vabljeni k prijavam, ki jih lahko opravite preko koledarja dogodkov ali e-pošte lab@simbioza.eu. Najbolj enostavna in elegantna je seveda prijava preko Simbioza mobilne aplikacije Magda, lahko pa nas tudi pokličete na tel. 040 778 475 in bomo prijavo za vas uredili mi.

Veselimo se vaše družbe in vas lepo pozdravljamo.
Vse življenje se učimo.

Sorodne objave

SparkDigiGirls – Polletno poročilo o delu na projektu

Z velikim veseljem objavljamo povzetek poročila našega polletnega dela na evropskem projektu Oponomočenje kreativnosti deklet z uporabo digitalnih tehnologij, ki...

TRETJA KARIERA – PROGRAM DELAVNIC DECEMBER

Leto je že skoraj pri kraju, ni pa še konec naših delavnic in učenja. Z vami bomo vse do vključno 22....

Poziv za prostovoljce – asistente za potujočo učilnico Simbioza Mobiln@

V Zavodu za medgeneracijsko sodelovanje Simbioza Genesis, socialno podjetje IŠČEMO asistente za pomoč pri izvajanju računalniških delavnic na terenu. Pričakujemo...

V novembru ne zamudite tudi delavnic iz družine Adobe

V mesecu novembru smo za vas v okviru Simbioza Digitalne Akademije pripravili tudi tri zanimive delavnice, na katerih se boste...