Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

TRETJA KARIERA – DELAVNICE NOVEMBER

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > TRETJA KARIERA – DELAVNICE NOVEMBER
Tudi v NOVEMBRU imamo za vas, dragi naši tretjekarierniki, pester nabor delavnic in za vsakogar se bo našlo nekaj zanimivega.
Na hitro preletimo urnik, več podrobnosti o delavnicah pa seveda na naši spletni strani med DOGODKI in med “Dogodki/Simbioza dogodki” v mobilni aplikaciji Magda.
DELAVNICE V ŽIVO:
  • MOJ PAMETNI TELEFON – začetni tečaj – ponedeljki med 9.30 in 11.00
  • RAČUNALNIK MOJ PRIJATELJ – začetni tečaj – srede med 9.30 in 11.00
  • MOJ PAMETNI TELEFON – nadaljevalni tečaj – četrtki med  9.30 in 11.00
  • MOJ PAMETNI TELEFON – napredni tečaj – četrtki med 11.30 in 13.00

Število mest je omejeno, zato pohitite s prijavami.

DELAVNICE NA DALJAVO:
  • PONEDELJKI med 9.30 in 11.00 so še vedno rezervirani za obnovitvene delavnice MOJ PAMETNI TELEFON in med 11.30 in 13.00 za spoznavanje SIMBIOZINE MOBILNE APLIKACIJE MAGDA.
  • ob TORKIH med 11.30 in 13.00 bodo delavnice z različnimi vsebinami uporabe pametnih telefonov za naprednejše uporabnike, več med DOGODKI.
  • ob SREDAH med 9.00 in 10.30 še vedno telovadimo, da OSTANEMO FIT.
  • ob PETKIH med 9.00 do 10.30 ostajajo na programu priljubljene MISELNE IGRE, med 9.30 in 11.00 pa sta na programu tudi dve ponovitvi uspešnih delavnic in sicer: UREJANJE VIDEOPOSNETKOV Z APLIKACIJO QUIK in MALE DNEVNO UPORABNE APLIKACIJE.

NOVE DELAVNICE na daljavo:

  • vseh 5 TORKOV od 9.00 do 10.30 bo potekal sklop interaktivnih delavnic o UMETNOSTNI ZGODOVINI s predavateljico Jasmino Kranjc Kotnik.
  • dva PETKA v jutranjem terminu sta na sporedu delavnici SPOZNAJMO WIKIPEDIJO s predavateljem Andrejem Žoharjem in TRENDI V PREHRANI IN NAKUPU ŽIVIL s predavateljico Tatjano Kruder.
 
POZOR!!!
Napovedujemo nov program v okviru akcije S spletom naproti letom, ki ga bomo začeli izvajati v začetku prihodnjega leta. Želimo vam ponuditi nove vsebine in znanja in da bi program res pripravili čim bolj po vaši meri, imate priložnost, da ste kreativni z idejami in nam pomagate z vašimi predlogi in mnenji. V ta namen vam pošiljamo kratek anketni vprašalnik, ki ga prosimo izpolnite in čimprej delite z nami vaša razmišljanja. V sklopu te akcije že v novembru pripravljamo  prvo testno delavnico temo spletne televizije, ki bo potekala v ŽIVO, in sicer v torek, 16. novembra 2021 med 9.30 in 11.00 v Simbioza BTC City Labu.  Delavnico je zasnoval in jo bo tudi vodil naš Gorazd. Število mest je omejeno, zato se čimprej prijavite preko e-pošte [email protected] ali na tel.: 040 778 475.

Vabljeni k prijavam, ki jih lahko opravite preko koledarja dogodkov ali e-pošte [email protected]simbioza.eu. Najbolj enostavna in elegantna je seveda prijava preko Simbioza mobilne aplikacije Magda, lahko pa nas tudi pokličete na tel. 040 778 475 in bomo prijavo za vas uredili mi.

Veselimo se vaše družbe in vas lepo pozdravljamo.
Vse življenje se učimo.

Sorodne objave

Program Tretja kariera čaka na vaše prijave: Februar 2023

JANUAR se zaključuje in počasi vstopamo v nov mesec – FEBRUAR. Med zavihkom ‘Dogodki’ lahko že zasledite vse delavnice, ki...

Postani digitalni asistent ekipe Simbioza

Iščeš zanimivo prostovoljsko izkušnjo z dodano vrednostjo medgeneracijskega sodelovanja? Te navdušuje moderna tehnologija in obvladaš osnovne digitalne veščine? Potem je...

Mednarodni dan izobraževanja: “Vlagajmo v ljudi, dajmo prednost izobraževanju”

24. januarja že petič obeležujemo mednarodni dan izobraževanja, letos pod naslovom »Vlagajmo v ljudi, dajmo prednost izobraževanju«. To je nujno,...

SparkDigiGirls: Postani dekle s tehnološko iskrico

Vabimo vsa dekleta starosti od 14 do 18 let, da nam pomagajo pri spletnemu testiranju programa ‘Izrazi svojo kreativnost s...