Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.

TRETJA KARIERA – PROGRAM DELAVNIC DECEMBER

Nazaj
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > TRETJA KARIERA – PROGRAM DELAVNIC DECEMBER

Leto je že skoraj pri kraju, ni pa še konec naših delavnic in učenja. Z vami bomo vse do vključno 22. decembra, potem pa imamo vsi skupaj zaslužene božične in novoletne počitnice. Skupaj bomo spet po praznikih in že v novem letu 2022.

Leto 2021 bomo zaključili z našimi najuspešnejšimi in vam najbolj priljubljenimi delavnicami, ki bodo na sporedu vsak dan. Za začetnike na pametnih telefonih si bomo tudi v decembru še prizadevali izpeljati tečaje V ŽIVO. Prav tako bo V ŽIVO izpeljan tudi tečaj za uporabo računalnika, ki se bo zaradi odpadlih srečanj v novembru, potegnil še v december:

  • Moj pametni telefon (začetni tečaj): ponedeljki – 6., 13. in 20. december, med 9.30 in 11.00. 
  • Računalnik moj prijatelj (začetni tečaj): srede – 1., 8., 15. in 22. december, med 9.30 in 11.00. 

Izpostavljamo tudi delavnice na daljavo (online):

Vas muči list papirja, ki ga morate vleči iz žepa ali torbice vsakič, ko greste od doma po opravkih. Nič več, če se pri nas na delavnici naučite shraniti vaše digitalno potrdilo v vaš pametni telefon. Pridite na delavnico:

  • QR koda in COVID potrdilo na pametnem telefonu – zVEM (za zamudnike): četrtek, 9. december, med 9.30 in 11.00. 

Za vsakega našega udeleženca se spodobi, da ima na svojem pametnem telefonu tudi našo Magdo. In ne gre le za statusni simbol, temveč izjemno uporabniku prijazno in praktično aplikacijo, ki jo preprosto morate imeti in jo začeti uporabljati. Torej vidimo se na delavnici:

  • Magda – mobilna aplikacija Simbioza: ponedeljek, 13. december, med 11.30 in 13.00. 

Prihaja praznični december in kljub neprijaznim časom zaradi covida, si bomo vseeno naredili tudi lepe trenutke. Da jih bomo ovekovečili in da bodo v vaših pametnih telefonih  lepo urejeni po albumih in še nekoliko polepšani, vas vabimo na dve delavnici:

  • Urejanje fotografij na pametnem telefonu – Snapseed: četrtek, 2. december, med 11.30 in 13.00
  • Urejanje videoposnetkov z aplikacijo Videoshow na pametnem telefonu: petek, 10. december, med 11.00 in 12.30

Vabimo vas še na mnogo drugih delavnic digitalnega opismenjevanja za boljšo uporabo vašega pametnega telefona kot npr.: družabno omrežje Twitter (1. in 2. del), Google zemljevidi, komunikacijsko orodje Telegram, Google Koledar in Dokumenti, Elektronska pošta in Gmail.

V programu so seveda tudi uspešnice kot: ponedeljkova Obnovitvena delavnica Moj pametni telefon, torkove delavnice o umetnostni zgodovini, sredina telovadba Ostanimo fit in pa petkove Miselne igre.

Vsak dan vas v Simbiozi pričakujemo z bogatim naborom delavnic za vsak okus in potrebe po znanju. Več o posameznih delavnicah si poglejte na naši spletni strani v koledarju dogodkov, kjer se lahko na delavnice tudi prijavite. Še najbolj pa smo navdušeni, če ste že uporabnik naše mobilne aplikacije Magda, kjer imate na enem mestu vse podatke o  delavnicah in se le z enim klikom na posamezne delavnice tudi prijavite. Vašo prijavo nam lahko posredujete tudi na e-pošto lab@simbioza.euali nas pokličete na tel. 040 778 475 in bomo prijavo za vas uredili mi.

Veselimo se vaše družbe tudi v decembru in vas lepo pozdravljamo.

Vse življenje se učimo.

Sorodne objave

Tretja kariera – mesec maj

Osvežili smo vsebino delavnic Tretje kariere. Preverite izobraževalne aktivnosti in se prijavite.

Pridružite se nam na Tednih digitalnih veščin 2024 (ALL DIGITAL Weeks 2024)

Izboljšajmo digitalne veščine v sklopu vseevropske kampanije imenovane Tedni digitalnih veščin.

NOVE UČNE VSEBINE V NAŠI MAGDA UČILNICI

Ste že spoznali Magdo? Ne, ne govorimo o sosedovi Magdi ali vaši znanki, temveč o simbiozini aplikaciji MAGDA, ki si...

Javni poziv za izvajanje gostinskih dejavnosti

Objavljamo poziv za zbiranje ponudb za oddajo v najem prostora, javne površine za izvajanje gostinske dejavnosti v času dogodka “SIMBIOZINIH...