Nič vas ne stane, da ste dobrodelni. Namenite del dohodnine Simbiozi.
Simbioza > Novice > Nekategorizirano > Vabljeni na 2. Simbiozin medgeneracijski dan

2. SIMBIOZIN MEDGENERACIJSKI DAN – Utripi srca: Zdravi smo tudi digitalno

12. december 2023, od 10:00 do 15:00

 

Spoštovani,

še preden zavrtimo koledarske liste, ki bodo odštevali do naše majske obletnice v letu 2024, vas prisrčno vabimo, da se nam pridružite na 2. Simbiozinem medgeneracijskem dnevu, 12. decembra 2023. Praznični torek bo namreč dan za priložnost, da z nami soustvarjate in se spoznate z novimi pristopi v svetu digitalne transformacije in zdravstvene e-pismenosti.

Potrdite svojo udeležbo na tej povezavi že danes.

📍 Lokacija:
Simbioza BTC City Lab
Latinski trg 6, 1000 Ljubljana
(spodnja etaža Emporiuma)

Razpravljali bomo o digitalnih tehnologijah in rešitvah, ki vsakodnevno pripomorejo h kakovostnejšemu življenju posameznikov. Naslovili bomo tematike e-zdravja (zVEM), e-osebne izkaznice, nosljivih naprav in aplikacij za spremljanje našega zdravja in dobrega počutja ter ugotavljali, kako lahko vse generacije postanejo bolj digitalno pismene in aktivnejše.

Vemo, kako!

Vzdrževanje aktivnega življenja in zdravja postaja vse pomembnejša tema z našim staranjem in spreminjanjem družbenega življenjskega sloga. Rastemo pa tudi v Simbioza skupnosti, ki bo z vami še boljša v prihodnjem desetletju, s čimer bomo pripomogli h gradnji zdrave in dolgožive družbe. Da pa bo dogodek še zanimivejši, bo v Simbiozinih prostorih na goste čakala tudi popoldanska tombola s priložnostmi za osvojitev različnih nagrad in priigrane nasmeške.

Ne zamudite praznično obarvanega medgeneracijskega dneva za učenje, povezovanje in veselje s Simbiozo! V svoje koledarje si označite 12. december 2023 in bodite del zgodbe, ki piše nova poglavja v svetu tehnologije in izobraževanja.

Imena govornikov in razpored dogodka bodo razkriti kmalu, mi pa se že zdaj veselimo, da bomo z vami delili ta poseben dan.

Vabljeni k spremljanju novičk in udeležbi na dogodku!
Simbioza ekipa

 

Zaradi omejenega števila mest vas vljudno prosimo, da svojo udeležbo potrdite najkasneje do 8.12.2023 preko Google Forms na tej povezavi.

Za več informacij in medijske prispevke se obrnite na:
Ana Zakrajšek, ana.zakrajsek@simbioza.eu | 031 865 153
Lea Teraž, lea.teraz@simbioza.eu | 031 264 910

Več o lanskem medgeneracijskem dnevu je dostopno tukaj.

Sorodne objave

Poklici prihodnosti: več kot 80 deklet podalo svoje ideje

S projektom GirlsDoCode: Poklici prihodnosti spodbujamo dekleta iz osnovnih šol k učenju programiranja.

Vabilo na GirlsDoCode: Poklici prihodnosti – Hackaton s twistom!

S projektom GirlsDoCode: Poklici prihodnosti spodbujamo dekleta iz osnovnih šol k učenju programiranja.

Vse najboljše, Magda!

Mobilna aplikacija Magda, ki je bila razvita v sodelovanju med Družbo BTC in zavodom Simbiozo, v teh dneh praznuje svoj...